FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR PENTRU STEAUA

Cei de la Beitar s-au dus special acasa la Levy pentru a-i da, oficial, un ultimatum de 48 de ore

Oficialii lui Beitar îl vor chema pe Ronny Levy în instanță dacă nu reziliază contractul cu Steaua
Oficialii lui Beitar îl vor chema pe Ronny Levy în instanță dacă nu reziliază contractul cu Steaua

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 16:41

Oficialii grupării Beitar au declanşat un adevărat război contra Stelei şi a antrenorului Ronny Levy în speranţa că vor reuşi să ia o sumă de bani în schimbul tehnicianului. Fostul "principal" al Urziceniului e însă convins că va rezolva singur situaţia.

Duminică seară, lui Ronny Levy i s-a înmînat la locuinţa sa de lîngă Netanya un ultimatum din partea oficialilor clubului Beitar, prin care aceştia cer ca tehnicianul sau conducerea Stelei să plătească suma de 100.000 de euro în termen de 48 de ore. Altfel, israelienii ameninţă că Ronny Levy şi chiar Steaua vor fi chemaţi în instanţă.

Avocatul antrenorului, Moran Meiri, reaminteşte că preşedintele echipei Beitar, Arkadi Gaidamak, i-ar fi permis lui Levy să plece de la club şi anunţă că "Ronny nu are de gînd să plătească această sumă de bani".

Întors duminică dimineaţă în Israel, tehnicianul nu s-a prezentat la sediul clubului din Ierusalim, însă şi-a luat rămas bun prin telefon de la toţi jucătorii şi de la stafful tehnic. Singurul cu care nu a discutat este preşedintele Consiliului de Administraţie, Itzhack Korenfain. Este chiar cel care a cerut suma de 100.000 de euro pentru plecarea lui Ronny Levy de la Beitar.

Ronny Levy se află încă în Ierusalim, urmînd ca miercuri să se întoarcă în România pentru a fi prezent la reunirea Stelei, programată pentru joi.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
star01
star01  •  13 Iunie 2011, 20:59
Postat de boss_imperator pe 13 Iunie 2011, 16:24

SA PLATEASCA CINEVA CA ALTFEL NE TREZIM CU HAGI !!!

sper ca nu...Gica mai bine isi vede de scoala de fotbal si de afaceri altfel il murdaresc pasari gen varzanel !

star01
star01  •  13 Iunie 2011, 20:59
Postat de alpin pe 13 Iunie 2011, 18:22

Baietii aceia au mirosit ca-i rost de ceva bani! Si nu se vor lasa. Il vor urmari pe Levy pana acasa la Gigi Becali! Acolo... jos... la cazane. Mie mi-ar place sa mearga Hagi la Steaua. N-ar mai conta pentru campionatul viitor.

alpine ,pui de b..o..z..g..o..r,iar comentezi pe aici ....cat iti da(dobje) "olteanul"arpi sa postezi antiSteaua....alup igus!!!

magnifiku
magnifiku  •  13 Iunie 2011, 19:25
Postat de boss_imperator pe 13 Iunie 2011, 16:24

SA PLATEASCA CINEVA CA ALTFEL NE TREZIM CU HAGI !!!

Hagi ca Hagi,dar sa nu ne trezim cu Lacatus.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează