FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BOTOȘANI, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOKPLUS, GSP.RO

Cei mai longevivi » Duelul din această seară dintre Costel Gâlcă și Leo Grozavu e special

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2015 13:42

Costel Gâlcă și Leo Grozavu sînt singurii doi antrenori din Liga 1 care au rămas pe băncile echipelor lor din etapa 1 și pînă acum.

Cei doi au fost adversari ca jucători în "Derby de România" în anii '90, perioadă în care tehnicianul de azi al botoşănenilor evolua pentru Dinamo.

Palmaresul acelor confruntări este net favorabil tehnicianului din Ghencea, cel care a obţinut trei victorii din cinci jocuri, în timp ce alte două partide s-au terminat la egalitate.

Ba mai mult, în toata cariera de jucător, Grozavu nu a izbutit să învingă Steaua, fie că vorbim de perioada pe care a petrecut-o la Dinamo sau la Ceahlăul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Mai 2015, 16:52

in privinta lui galca nu mai este nimic de comentat, omul a dat tot din el, 1 an de zile, la fc becali. in toate contractele lui viitoare nu va mai aduna 1 an de zile, insumate. sau, sa zicem, 33 de etape, pentru ca nu sunt deloc convins ca o apuca si pe a 34...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează