FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI

Cel mai important jucător al lui ACS Poli, în pericol să rateze meciul cu Steaua » Velcea: ”Nu ne vom preda!”

Articol de - Publicat joi, 26 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 26 septembrie 2013 18:31

ACS Poli Timişoara vine sîmbătă în Capitală, pe Naţional Arena, să dea lovitura campioanei, bănăţenii întrerupînd cu victoria din Cupă, contra Bihorului, o serie de 4 meciuri consecutive fără succes, trei înfrîngeri şi-o remiză.

Însă Vali Velcea are o mare problemă: ar putea să nu-l aibă apt pe golgeterul formaţiei, Szabolcs Szekely. În plus, şi Gorobsov, şi Nanu au probleme medicale.

"Eu sper ca Szekely să fie recuperat pînă la ora meciului. Am aşteptări mari de la fiecare fotbalist, mai ales că, fiind în lot, înseamnă că merită să poarte tricoul echipei", a comentat tehnicianul. "Încercăm să ne formăm, vom da peste o formaţie foarte puternică. Totuşi, va fi un meci disputat sîmbătă. Nu ne vom preda, nu vom face figuraţie. Venim în Bucureşti să jucăm fotbal. Nu cred că Steaua îşi va menaja jucătorii cu noi, în vederea partidei cu Chelsea", a mai spus Velcea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cronchicronc
cronchicronc  •  27 Septembrie 2013, 11:26
Postat de reality pe 27 Septembrie 2013, 08:00

Dar si tu ai omis ceva.... ACS Poli Timisoara este echipa care reprezinta Timisoara in Liga 1, pana vine ASU Poli sau Ripensia din ligile inferioare cel putin. Deci putina mandriel locala si diplomatie nu ti-ar strica maestre anticomunist, anti. aproape orice e prin tara asta. Dupa capul unuia ca tine probabil trebuia in 1989 sa dam foc tarii si tuturor care au facut parte din structurile comuniste inclusiv la copii din Soimii Patriei si reconstruim de la zero. Proabil ti s-a umplut paharul de nervi peste zi si ai deversat inainte de culcare aici.

nu zau,am ramas la stadiul "Comunismul a murit dar spiritul a ramas in tara...

cronchicronc
cronchicronc  •  27 Septembrie 2013, 11:24

Eu am impresia ca imperiul Reghecampf se extinde...cunosc oameni noi,isi fac legaturi...stiu ei combinatiile...

cronchicronc
cronchicronc  •  27 Septembrie 2013, 11:23

nu cumva e a` lu` Anamaria? :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează