FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-RAPID, VINERI 21:00 DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cesinha a petrecut cîteva ore în duba poliţiei, fiind arestat pentru un presupus furt al unui BMW X5

În miez de noapte, Cesinha a trecut prin momente teribile Captură: DolceSport
În miez de noapte, Cesinha a trecut prin momente teribile Captură: DolceSport

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 aprilie 2011 10:50

Carlos Cesinha a fost implicat într-un incident incredibil, imediat după meciul cîştigat de Rapid în Giuleşti în faţa Timişoarei cu 3-2. Neinclus în lot de Marius Şumudică pentru că era accidentat, brazilianul a preferat să vadă meciul alături de soţia sa, Vania, şi de fetiţa lor, Maria, la un restaurant din Bucureşti. La final, cei trei au plecat din zona Cotroceni cu maşina fotbalistului cu numere de Portugalia, dar au fost opriţi de un filtru al Poliţiei, care căuta un BMW X5 furat.

Conform DolceSport, pentru că mijlocaşul nu avea toate actele la el, poliţiştii l-au reţinut şi l-au dus cu duba la secţie! Pe drum însă, a început o urmărire ca-n filme cu jucătorul Rapidului pe bancheta din spate a dubei. Poliţiştii au depistat o altă maşină suspectă în cartierul Vitan şi au plecat să "prindă" respectivul autoturism. Într-un final, Cesi a ajuns la secţia de poliţie, de unde a fost recuperat de directorul sportiv al clubului din Giuleşti, Cristian Costache.

"Incredibilă situaţia la care am participat. N-am înţeles nimic, au alergat cu mine prin Bucureşti după o altă maşină furată. M-au confundat cu un hoţ de maşini, credeau că am furat un BMW. Era normal să se termine cu bine. Nu sînt supărat pe România. Am stat jumătate de oră în maşina poliţiei gonind cu viteză prin Bucureşti, m-am simţit puţin ca-n filme. M-am speriat un pic", a spus Cesinha la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
edy_dob
edy_dob  •  20 Aprilie 2011, 18:01

Imi place de stelistii care comenteaza,ca si in cazul in care-i doare in 14 de ce subiect este comentat,tb ei sa zica ceva rau despre Rapid;)Eu nu sunt fan Steaua,dar sunt fan Gigi Becali.

murmourinho
murmourinho  •  19 Aprilie 2011, 13:44

A mai gustat si el un pic din ospitalitatea romaneasca:)):)):)):))...ninooooooo-ninooooooooo=))

forzzainter
forzzainter  •  19 Aprilie 2011, 12:54

Erau stelisti gaborii sotto :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează