FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cesinha revine în faţa CFR-ului cu o promisiune: "Va fi meciul lui Cassio"

Articol de - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Cesinha revine pe teren într-un meci oficial, după 5 săptămîni de pauză. Brazilianul face lobby pentru compatriotul său, care e aprig contestat de fani.


- Cesar, cum te simţi, eşti gata să revii într-un meci oficial?

- Sînt bine, mă bucur că am trecut peste perioada asta delicată, nu mi-a fost uşor să stau pe margine. Sper să ajut echipa, pentru că ne aşteaptă o partidă dificilă, dar credem în noi. Avem o echipă puternică şi sînt încrezător că ne putem impune în faţa celor de la CFR Cluj.

- Aţi primit şi întăriri, odată cu transferul lui Sorin Frunză.
- Da, mă bucur, e în folosul echipei, concurenţa ne ajută. Eu vă mai pot spune un lucru. Cassio e un fotbalist care va ajuta mult echipa, îl cunosc, ştiu ce poate. Toată lumea îl ştie pe Frunză, pentru că joacă în Liga 1 şi am văzut cu toţii de ce este în stare, însă eu vă pot spune că şi Cassio e un fotbalist bun. Îl văd în fiecare zi la antrenamente, munceşte mult, încearcă să arate ce ştie.

- Ştii că fanii nu sînt deloc mulţumiţi de prestaţiile lui de pînă acum... Ai vorbit cu el despre asta?
- Eu sînt de 3 ani aici şi am trecut prin bune şi rele, am avut şi eu probleme la un moment dat, dar am trecut peste ele şi am demonstrat de ce sînt în stare. Asta va face şi el. Eu vorbesc zilnic cu Cassio, încerc să-l ajut. Mîine ar putea ieşi la rampă, e un meci important pentru noi toţi, iar pe Cassio l-ar ajuta foarte mult să spargă gheaţa şi să înscrie. Am încredere în el că va face un meci mare.

4,80 este media notelor gsp primite de Cassio, cea mai mică din lotul giuleştean. El nu a marcat nici un gol în 317 minute jucate

"Sînt convins că vom avea multe bucurii din partea lui Cassio. Mă aştept din partea lui să dea 8-10 goluri pînă la finalul turului"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
alessandro_skorpion
alessandro_skorpion  •  10 Septembrie 2010, 14:07

sunt dispus sa fac pariu cu oricine si pe oricat ca acest Casio nu va marca niciun gol in seara asta!uitatzi-va shi voi pe youtube.com sa vedetzi ce jucator este Casio Vargas!!! o petarda... ca fotbalist nu se poate numii!

bulinam5
bulinam5  •  10 Septembrie 2010, 11:15

suntem cei mai buni,hai rapid

alin_b
alin_b  •  10 Septembrie 2010, 10:36

si eu zic ca o azi Cassio o sa marcheze!FZR!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează