FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - RAPID 0-0

Cesinha şi Marius Constantin au ieşit accidentaţi în prima repriză » Loviţi de entorse

Marius Constantin, Constantin, Rapid
Marius Constantin, Constantin, Rapid

Articol de , - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

Giuleştenii au fost urmăriţi de ghinion aseară! Marius Şumudică a fost nevoit să efectueze două modificări în 5 minute din cauza accidentărilor.

Primul care a căzut a fost Carlos Cesinha (29 de ani). Mijlocaşul Rapidului a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 33, călcînd strîmb după un duel cu Onofraş a acuzat o entorsă la glezna dreaptă. A primit îngrijiri medicale timp de două minute, însă apoi i-a cerut lui Şumudică să-l înlocuiască. Locul său a fost luat de Ovidiu Herea.

Patru minute mai tîrziu, Marius Constantin (25 de ani) s-a prăbuşit şi el la pămînt, după ce a sărit la cap cu Bilaşco. Fundaşul a ieşit pe margine ţînîndu-se de glezna stîngă. A revenit pe gazon, însă în minutul 41, Şumi a fost nevoit să-l trimită în locul lui Marius pe Glauber, care a debutat astfel în tricoul vişiniu într-un meci oficial. Glauber şi Marcos Antonio au făcut cuplu în centrul defensivei în premieră. Ei nu au jucat împreună nici în partidele de pregătire.

Ca pe Giuleşti
Deşi primiseră doar 330 de bilete, aproape 1.000 de rapidişti au reuşit să intre aseară pe stadion. Restul au luat loc la cele două tribune şi au aşteptat cuminţi începutul partidei. O dată cu primul fluier al lui Augustus Constantin, rapidiştii au început să cînte şi să-şi încurajeze favoriţii, creînd o atmosferă asemănătoare cu cea de pe Giuleşti. "Sînt sigur că vom juca acest meci în deplasare. Rapidiştii se vor strecura şi de data asta în tribune mai mulţi decît ar trebui", declarase managerul Unirii, MM Stoica, înaintea partidei.

Rupţi la mijloc cu Zenit
Deşi acuzase dureri la muşchii aductori în cursul săpătămînii, mijlocaşul Unirii, Sorin Paraschiv, a început titular aseară. Însă după doar 10 minute a cerut schimbare şi a fost înlocuit cu Laurenţiu Marinescu. Pentru returul cu Zenit, Levy are la dispoziţie doar doi fotbalişti ce pot evolua pe postul de mijlocaş central: Marinescu şi Brandan! Pădureţu e suspendat, iar Dan Matei a fost transferat la Tîrgu Mureş. Todoran şi Epaminonda Nicu, doi jucători ce ar fi putut fi folosiţi acolo, nu sînt pe lista UEFA.

- Lăsaţi în tribună cu Zenit, Brandan şi Semedo au fost titulari aseară. Levy i-a iertat pe cei doi după ce aceştia petrecuseră în club duminica trecută, după remiza de la de Tîrgu Jiu.
- Atacantul brazilian Cassio Vargas a debutat aseară în tricoul Rapidului. Vîrful "carioca" a făcut cuplu în atac cu Sabrin Sburlea, scoţîndu-l din primul "11" pe Herea, marcatorul primului gol în meciul cu Vaslui (2-0).
- Marius Şumudică şi Ronny Levy s-au contrat aseară de cîteva ori pe durata partidei. Cel mai nervos a fost israelianul, care l-a înjurat pe antrenorul giuleştean, deşi Şumi nu a făcut decît să strige la jucătorii săi.
- Pentru a evita conflictul cu fanii giuleşteni, MM Stoica nu a mai stat aseară pe bancă, alături de Ronny Levy. Managerul Unirii a fost şi afectat deoarece ieri un prieten de-ai săi a decedat.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cismasuciprian
cismasuciprian  •  01 August 2010, 15:14

in ultimele 5 meciuri avem 3 victori si 2 de egal...iar in 2010 nu avem nici-o infrangere...e ceva nu?

pancone51
pancone51  •  01 August 2010, 12:56

meritam victoria ,am fost mai buni ce-o sa facem fara Cesi si Mariusica om vedea ,bravo Sumi mai mult curaj si atac ,fzr1923

terran233
terran233  •  01 August 2010, 09:43

bah nu va mai luati de el... e primul ziarist (de la fituica asta de 2 bani, pe care din pakate sunt nevoit s-o citesc!!!) care scrie romaneste... "un prieten de-ai săi" e ceva enorm pt analfabetii astia!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează