FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - CFR CLUJ 1-3

CFR a învins Urziceniul în derby-ul fostelor campioane » Cenuşa unui derby

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 04:25

CFR a cîştigat din nou în faţa Unirii, de data aceasta într-un meci fără nici o miză, aşa cum ne obişnuiseră cele două echipe în ultimii ani

Meciul care anul trecut ar fi adus în discuţie mize europene şi încrîncenare a însemnat ieri doar o partidă sterilă, de miercuri după prînz, cu Buş şi Buşcă, Tobă şi Nicoară.

După primul sfert de oră, doar ieşirea accidentatului Pădureţu strică letargia jocului. Imediat, Peralta trimite în proprie poartă (15) o centrare, părînd să ajute Urziceniul pentru barem. A fost doar un foc de paie. Nicoară a ameţit doi ialomiţeni şi a egalat cu un şut în diagonală (26), pentru ca Peralta să se revanşeze cu o pasă de gol pentru Emanuel Kone (36). Emoţiile, cîte fuseseră, s-au dizolvat: 2-1 la pauză pentru CFR.

În a doua repriză, Batin i-a luat locul lui Buş, în atacul în care cîndva se băteau Traore şi Yssouf Kone, iar vîrful de 23 de ani a înscris al doilea gol (58) în tricoul clujenilor, după gafa "ultimului mohican" de la Urziceni, Epaminonda Nicu. Pînă la final, zbaterile lui Rusescu şi Mihalcea l-au speriat degeaba pe Minteuan, care l-a introdus pe Kivuvu drept scut în faţa unei ploi de primăvară.

Tribune goale şi 3-1 pentru CFR în Bărăgan, după un meci în care doar tricourile au mai amintit, vag, de Liga Campionilor.

Schimbări forţate
Antrenorul Unirii Urziceni, Marian Pană, s-a confruntat cu o situaţie dificilă în faţa clujenilor. Subţirimea lotului, care i-a dat mari probleme pînă acum, a fost accentuată cu CFR şi de accidentarea a trei jucători, Pădureţu, Muzac şi Tobă. Dacă primul a fost înlocuit după doar 15 minute, schimbările ialomiţenilor au fost epuizate în a doua repriză, cînd Senin şi Scărlătescu au luat locul celorlalţi doi accidentaţi.

S-a pariat mult pe CFR!
Întîlnirea dintre Unirea Urziceni şi CFR Cluj a atras multe pariuri pe 2 solist. Mai ales în dimineaţa meciului, ceea ce a provocat o scădere importantă a cotelor. La cele mai importante 60 de case de pariuri online din lume, cota a coborît de la 1.95 la 1.55, iar unele agenţii locale au blocat partida.

357284-uryiceni-cfr-casreat.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
zeidas
zeidas  •  29 Aprilie 2011, 16:13

Diferenta esentiala intre campioana damboviteana si aceea din Ardeal este ca prima merge in B si din cenusa devine praf si pulbere, pe cand CFR va renaste cu toata campania voastra de defaimare !

cj1960i
cj1960i  •  28 Aprilie 2011, 07:30

asa-i.campioana e F.C.PLOPII

Vezi toate comentariile (2)
Comentează