FOTBAL  »  Superliga  »  TG. MUREŞ - CFR CLUJ 0-0

CFR a jucat fără vlagă şi a fost la un pas de o nouă înfrîngere ieri, la Tg. Mureş » Campionii neputinţei

Issa Ba şi Bakary Sare s-au anulat reciproc
Issa Ba şi Bakary Sare s-au anulat reciproc

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 aprilie 2011 21:32

O jumătate de repriză, CFR n-a existat. Panin a tras de la 25 de metri, dar mingea s-a dus aiurea, undeva spre linia de aut, parafă pe o existenţă cenuşie, de mijlocul clasamentului. A fost o unghie de ocazie, apoi mureşenii au vrut controlul. Se juca însă, de-a latul terenului, un fotbal bătrîn, cu o identitate incertă, de luni după-amiază.

Astafei a rupt plictiseala cu un şut la colţ, scos de Nuno Claro în corner (27). La faza următoare, Sare a scăpat singur, dar a tras în Balauru! Clujul a urcat cu toate liniile. Acelaşi Sare, din 30 de metri, a lovit perfect, cu şiretul, spre vinclu. Balauru s-a întins şi a scos, închizînd o repriză ştearsă, ca un poker fără miză.

Ce ocazie, Didi!
Două ocazii imense au anunţat că feroviarii şi-au luat cartuşele la pauză. Dică a pus capul la centrarea lui Panin, însă portarul a împins, de la rădăcină, în corner. Apoi Sare l-a ţintit iar pe Balauru, din 7 metri (49). Dar n-a fost ratarea meciului, pentru că, dincolo, Didi a trimis peste, singur cu toată poarta goală în faţă (64)! Issa Ba a continuat recitalul, reluînd slab, de pe 3 metri. Sub presiune, fără glorie, campioana a făcut pasul înapoi. Nici mureşenii n-au vrut însă mai mult şi s-a încheiat alb, însă joi, campioana nu trebuie să se aştepte să fie menajată. În Gruia vine rivala U, într-un meci fără nici un fel de menajamente.

Au fluierat penalty! :)
O fază hilară s-a petrecut în minutul 52, cînd, după un duel D. Matei - Buş în careu gazdelor, s-a auzit un fluier prelungit. Derută în tribună şi pe teren, dar "centralul" a indicat că jocul poate să continue! Misterul s-a lămurit la puţin timp după aceea, la anunţul crainicului: "Vă rugăm să nu mai folosiţi fluiere din tribune!". Apelul a fost repetat cîteva minute mai tîrziu, iar ca răspuns s-a auzit un nou şuierat insistent!

Inbox
- Şters, play-makerul gazdelor, Fl. Dan, a fost schimbat de Sabău în minutul 38. A intrat Petcuţ, pînă în iarnă jucător în liga secundă, la Şimleul Silvaniei.
- În prima repriză, fanii vişinii au rupt un gard în zona de tribună rezervată oaspeţilor, dar stewarzii au restabilit repede ordinea.
Sabău a ales doar 6 rezerve pentru meciul de ieri, în condiţiile în care a avut trei oameni de bază absenţi: Topici, accidentat, B. Fernandes şi Vasilache, suspendaţi.
- Panin a purtat ieri banderola, Cadu fiind suspendat. Fundaşul e cel mai vechi jucător din lotul lui CFR, unde a venit în 2004, de la UTA.

353166-mures-cfr.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
doru5
doru5  •  12 Aprilie 2011, 18:41

astia de la gsp ...de ce nu acordati destula importanat futsalului???? nu santeti in stare sa actualizati pe campionate ro rezultatele si clasamentul????

doru5
doru5  •  12 Aprilie 2011, 18:40

Inca un egal la Craiova si o victorie acasa cu Branestiul.... si FCM ramane in prima liga!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează