FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DINAMO MOSCOVA 1-0

CFR Cluj a ajuns la şapte amicale fără gol primit » 1-0 în stil portughez

Mureşan a centrat perfect pentru singura reuşită a partidei
Mureşan a centrat perfect pentru singura reuşită a partidei

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2011 21:51

Kone şi Mureşan au fost cei mai buni oameni ai lui Costa, în amicalul întrerupt în minutul 66.


Prima provocare adevărată pentru trupa lui Jorge Costa, în meciurile amicale, a arătat că CFR poate fi o candidată serioasă la titlu. Lusitanul a introdus în faţa ruşilor de la Dinamo Moscova o echipă formată din mai multe rezerve. Clujenii au încercat un presing agresiv în momentul în care adversarul intra în posesie, cu Gabi Mureşan avansînd chiar şi pînă la marginea careului lui Shunin. Planul a funcţionat în prima repriză, cînd Dinamo nu a reuşit să-şi creeze oportunităţi importante la poarta lui Mincă. La singura dintre ele, tuşierul l-a oprit pe Kuranyi (5), deşi acesta marcase din poziţie regulamentară. Pe contraatac, vişiniii au ripostat tăios. Kivuvu a verticalizat pentru Mureşan, a cărui centrare a reactivat simţul de golgheter al lui Bud (13). Atacantul român a fost aproape să majoreze scorul, dar n-a fructificat assist-ul lui Ema Kone. Cadu şi Piccolo au trecut şi ei pe lîngă gol, la aceeaşi fază (22). Cei doi şi-au făcut însă datoria pe faza defensivă, dominînd duelurile cu Voronin şi Kuranyi, vedetele echipei de pe locul 3 din Rusia.

Meci oprit de furtună
După pauză, CFR a continuat să dezvolte acţiuni impetuoase pe benzi. Kone a centrat perfect pentru Bud, dar atacantul a luftat din mijlocul careului (50). S-a mai jucat fotbal numai 15 minute. Weldon şi Peralta au intrat degeaba pe teren (59). Furtuna s-a iscat cu 30 de minute înainte de final, iar cele două echipe au cerut întreruperea partidei în minutul 66.

7 amicale fără gol primit au contabilizat clujenii în Austria. În 4 dintre ele, CFR s-a impus la limită, 1-0

"Stăm bine pe teren, sîntem o echipă foarte bine organizată. Sper să ne înscriem în lupta pentru titlu încă de la startul sezonului"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

CFR Cluj - Dinamo Moscova (Rusia, I) 1-0
A marcat: Bud (13)
CFR: Mincă - Panin, Cadu, Piccolo, Edimar - G. Mureşan, Kivuvu, Hora - E. Kone, Bud, Nicoară. Antrenor: Jorge Costa. Au mai jucat: Peralta, Weldon

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
dan76cj
dan76cj  •  15 Iulie 2011, 12:28

asteptam un portar calumea de ani de zile, se pare ca doar conducerea nu vede ca nu avem portar...

alpin
alpin  •  15 Iulie 2011, 08:59
Postat de ciupi0812 pe 14 Iulie 2011, 07:36

cine este g. muresan asta?!

Cine intreaba?!?

flafy
flafy  •  14 Iulie 2011, 11:33

yo vad o lupta alb-visinie la titlu intre Rapid(prinicipala candidata dupa parerea mea)si CFR(a2a candidata) si ar mai putea parea din cand in cand si FC Vaslui si de ce nu si Dinamo!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează