FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj a bătut palma cu noul antrenor: „Ne-am înțeles de principiu” » În weekend ajunge la Cluj!

Andrea Mandorlini // sursă foto: Imago Images
Andrea Mandorlini // sursă foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 09 iunie 2023 11:38 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 11:57

Andrea Mandorlini (62 de ani) revine la CFR Cluj! El va fi noul antrenor al echipei după despărțirea de Dan Petrescu. Negocierile cu Cristiano Bergodi (58) ajunseseră într-un punct avansat, dar au intrat în impas în cele din urmă.

CFR Cluj a anunțat joi despărțirea de Dan Petrescu, cel care a condus echipa în ultimele două sezoane.

Coșmar pentru fotbalistul lui FCSB: merge la FIFA după ce a fost păcălit de club!
PROBLEME
Coșmar pentru fotbalistul lui FCSB: merge la FIFA după ce a fost păcălit de club!

În pole-position pentru a-i lua locul „Bursucului” era Cristiano Bergodi, liber de contract după despărțirea de Sepsi, dar tratativele dintre cele două părți au intrat în impas.

Andrea Mandorlini va fi noul antrenor al lui CFR Cluj

În loc de Bergodi, CFR Cluj îl va angaja pe Andrea Mandorlini, italianul care a mai pregătit echipa din Gruia între noiembrie 2009 și septembrie 2010, perioadă în care proprietarul clubului era Arpad Paszkany.

Din informațiile GSP.ro, Mandorlini va ajunge în weekend la Cluj-Napoca, urmând să semneze contractul. Cele două părți au ajuns la un acord verbal, iar în aceste momente oficialii clubului se ocupă de redactarea înțelegerii.

Ne-am înțeles de principiu cu el, urmează să stabilim detaliile finale. Orele care urmează sunt decisive”, a transmis un oficial din cadrul clubului.

Mandorlini vine din Serie C

GSP.ro a scris despre varianta angajării lui Mandorlini pe 6 iunie. Patronul Nelu Varga l-a avut pe listă și pe Roberto Bordin, antrenor la Sheriff Tiraspol.

Mandorlini a antrenat-o în prima jumătate a anului pe Mantova, în Serie C, dar a rămas liber de contract la finalul stagiunii. El este un antrenor apreciat, a câștigat un titlu alături de CFR Cluj și apoi a revenit în Italia, la Verona, cu care a înregistrat un parcurs formidabil, promovarea din Serie C până în Serie A.

Cu Verona a avut cele mai bune momente din cariera sa, apoi a urmat un regres inexplicabil. Genoa l-a dat afară după numai șase meciuri, pe urmă l-a demis rapid și Cremonese, până când Mandorlini a ajuns să nu-și mai găsească vreun post în primele două ligi din Peninsulă.

De ce a intrat în impas varianta Cristiano Bergodi

Liber de contract după despărțirea de Sepsi, Cristiano Bergodi a fost abordat de CFR Cluj, dar a dat înapoi în cele din urmă. Italianul preferă să fie aproape de familie și speră că va primi o oferă din Serie B, al doilea eșalon italian. Altfel, ia în calcul o pauză lungă de la antrenorat. 

Oferta CFR-ului nu l-a convins să se răzgândească, mai ales că există incertitudine la club, care se tot confruntă cu probleme de natură financiară de ceva vreme.

CFR Cluj a încheiat sezonul pe locul 3 și va participa în preliminariile Conference League. Reunirea lotului a fost fixată pe 16 iunie, dar jucătorii nu știu perioada și locația cantonamentului de vară, informații care nu le-au fost comunicat până în prezent.

Citește și: 

Rapid a transferat de la CFR Cluj! Exclusiv: prima reacție a fotbalistului
RAPID
Rapid a transferat de la CFR Cluj! Exclusiv: prima reacție a fotbalistului
De ce nu poate Gigi Becali să închirieze Stadionul Steaua: „E caz de Curtea de Conturi, voi vă dați seama?!”
FCSB
De ce nu poate Gigi Becali să închirieze Stadionul Steaua: „E caz de Curtea de Conturi, voi vă dați seama?!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (44)
tororosso
tororosso  •  10 Iunie 2023, 14:11

Bun ! acest Mandorlini dar mai bun este la Mandolină cântând serenade lui Neluțu când i se face rău .

Amiralul2022
Amiralul2022  •  09 Iunie 2023, 21:10

Ei, păi dacă vine din "C"-ul italian, e perfect pentru CFR...

EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  09 Iunie 2023, 20:56

Sunt Curios daca il ia cineva pe CRistiano Bergodi in Romania , daca nu mai asculta de sistemul paralel din fotbalul mioritic ! Sepsi trebuia sa piarda Cupa Romaniei , asa scria in datele Galaxiei ! S-a opus doar Bergodi..... poate il ia Mititelu.....sau Becali ....dupa primele 2 etape !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează