FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a confirmat noul antrenor şi i-a stabilit obiectivul: "Miriuţă pentru locul 4!"

Articol de - Publicat marti, 24 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 23 decembrie 2013 20:08

Vasile Miriuţă va fi antrenorul ardelenilor pentru retur, iar patronul Arpad Paszkany i-a trasat deja obiectivul: locul patru.

Negocierile dintre CFR Cluj şi cel ce a antrenat Ceahlăul în acest sezon, Vasile Miriuţă, s-au încheiat cu acordul celor două părţi. Tehnicianul de 45 de ani a bătut ieri palma cu preşedintele Iuliu Mureşan şi va antrena echipa din Gruia din retur. Pretenţiile lui Paszkany nu vor fi exagerate în ceea ce-l priveşte pe noul "principal".

"Obiectivul nostru este să strîngem cît mai multe puncte şi să ne apropiem de podium. Un target realist, dar cu altă atitudine, ar fi un loc patru. Anul 2013 a fost cel mai slab al nostru de cînd am ajuns în Liga 1. Chiar şi cînd am promovat am arătat mai bine, în condiţiile în care acum s-au făcut investiţii mari în comparaţie cu ce era atunci", a comentat patronul la Dolce.

Paszkany spune că Miriuţă nu este o ţintă veche a clubului, dar că ultimele rezultate l-au convins să îi propună o înţelegere. "Nu ne gîndeam de mult timp la Miriuţă. Am făcut recent un portret-robot al antrenorului de care avem nevoie şi l-am comparat cu opţiunile pe care le aveam. După încercările din trecut, am vrut un antrenor din noul val, să dea un nou impuls echipei. Îmi pare rău că n-am reuşit mai multe împreună cu Grigoraş. Uşa rămîne însă deschisă, la fel cum a rămas şi pentru Ioan Andone", a încheiat oficialul.

Dacă împotriva plecării lui Miriuţă nu a avut multe de comentat, preşedintele de onoare Gheorghe Ştefan nu e de acord cu transferul Bojan Golubovici la CFR. El l-a ameninţat pe căpitanul nemţenilor că nu va pleca pînă la expirarea contractului, în vară, şi i-a transmis că îl paşte suspendarea dacă nu-şi va respecta contractul. Ştefan a cerut în locul plecării lui Miriuţă mai mulţi jucători de la CFR împrumut.

10.000 de euro pe lună este salariul propus de CFR lui Vasile Miriuţă

”Cînd conducerea va considera necesar să mă anunţe, atunci e posibil să ajungem la o înţelegere. Deocamdată sînt sub contract cu CFR Cluj. Sincer, nu mă aşteptam să fiu demis, mai ales că am fost rugat să analizez nişte jucători pe DVD-uri" (Petre Grigoraş, antrenor CFR Cluj, pentru stiridesport.ro)

599903-antrenori-cfr.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
afc13
afc13  •  29 Decembrie 2013, 23:54
Postat de travk pe 24 Decembrie 2013, 14:35

Steaua locul 54 in Uefa Cefura locul 76....marsh dreacu de maghiar murdar cred ca ati uitat cifra 1, locul pe care o sa termine cefura e 14 anu asta, nu 4....taranii din satul gruia, echipa fara istorie, traditie si suporteri, conducere bossgoreasca jucatori congolezo-portughezi expirati, ,marsh la chacat

Cioara, zbori!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  26 Decembrie 2013, 15:10

locul 4 ?! nici miriutza n'are prea multe zile p'acolo.

dermata
dermata  •  24 Decembrie 2013, 19:24

GSP va dau un sfat!!!!! NU MAI DENIGRATI echipele precum CFR, de asta ati ajuns sa fiti doar ONLINE, ia uitativa cati antrenori a avut STEAUA.DINAMO,ASTRA! diferenta este sensibil egala, eu din clipa asta nu mai intru pe SITEul gsp, si sant om de 77 de ani!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează