FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj. Billel Omrani a semnat! Ce se întâmplă cu atacantul care n-a mai înscris din 2019

Omrani și-a prelungit contractul cu CFR Cluj
Omrani și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 09:34 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 10:49

Billel Omrani (27 de ani), unul dintre cei mai vechi jucători din lotul lui CFR Cluj, și-a prelungit contractul cu „feroviarii”. 

Chiar dacă aparițiile sale în primul „11” au fost rare în ultimele luni, Omrani a fost covins de șefi să-și prelungească înțelegerea cu CFR Cluj. Atacantul francez, votat jucătorul străin al anului în Ancheta GSP din 2019, va continua în „Gruia” până în 2023, anunță spotmedia.ro.

Omrani se afla în ultimele șase luni de contract, iar CFR risca să-l piardă gratis pe acesta. Totuși, din informațiile Gazetei, niciun club nu stătea la pândă pentru a-l transfera pe Omrani, vârf de careu care nu a mai înscris un gol de 13 luni ș trei săptămâni.

Omrani, formă dezastruoasă la CFR Cluj

Cu forma dezastruoasă, francezul Omrani și-a făcut zob imaginea excelentă pe care și-o crease, datorită căreia devenise interesant și pentru cluburi din campionatele europene cele mai bune.

Billel Omrani, străinul-vedetă din campionatul românesc în 2019, s-a transformat într-un atacant care nu mai înscrie niciun gol, indiferent de adversar, indiferent de competiția în care evoluează. El nu a mai marcat de pe 1 decembrie 2019. Atunci a semnat o reușită într-un egal cu Hermannstadt, 1-1.

A urmat seceta de 13 luni. Randamentul dezastruos l-a eliminat din echipă. Rondon și Debeljuh sunt atacanții la modă ai Clujului, Omrani a devenit o rezervă utilizată când și când, mai ales în bucăți din meciuri, nu în partide întregi.

37 de golurişi 29 assist-uri a reușit Omrani în 156 de meciuri la CFR Cluj

VIDEO Omrani, despre experiența în România: ”Sunt impresionat că sunt dorit de națională”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

EXCLUSIV Ce lovitură ar fi fost! CFR Cluj a vrut să le „sufle” un jucător celor de la FCSB: „Edi Iordănescu îl place mult”

Edi Iordănescu, val de nemulțumiri, înaintea meciului cu Hermannstadt: „Programarea ne e total nefavorabilă. Mai e un lucru pe care nu îl înțeleg”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Ianuarie 2021, 11:09

Omrani e cel mai bun produs la CFR-ului dar cine stie ....el a ratat 2 calificarin in Liga campionilor ! rememorati.... CFR il va vinde la prima strigare din afara !

dora
dora  •  25 Ianuarie 2021, 10:54

Își ia salariul degeaba. Dacă nu își revine, în această primăvară, ar fi bine să fie vândut în vară. Ar fi fost bine să fie vândut acum un an și jumătate în urmă, pe milioane de euro, atunci când era în formă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează