FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UTA

FOTO Noul „chirurg” din Liga 1 vine de la CFR Cluj! Și-a scos din circuit adversarul după o intrare ORIBILĂ + e recidivist!

Intrarea întârziată a lui Maglica / Captură Prima Sport +9   FOTO
Intrarea întârziată a lui Maglica / Captură Prima Sport

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 19:30 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 00:00

Anton Maglica, autorul unei intrări oribile în CFR Cluj - UTA 2-1, un fault brutal, cu talpa, asupra lui Vukcevic, nu e la prima astfel de abatare. Croatul a fost protagonistul unei faze aproape identice anul trecut, pe 13 martie 2022, în perioada în care evolua în Cipru.

Pe vremuri, Dan Alexa era cunoscut pentru intrările la limita regulamentului cu care-și băga în sperieți adversarii. 20 de ani mai târziu, în Liga 1 pare să-și fi făcut apariția un alt jucător cu profil de „chirurg”.

„Feroviarii” au rămas în „10” și au tremurat pentru victorie cu UTA după un gest complet necugetat al lui Maglica. Atacantul CFR-ului și-a pus crampoanele pe tibia muntenegreanului Vukcevic la o fază petrecută în careul arădenilor. 

+5 FOTO

O intrare întârziată, extrem de periculoasă, pe care „centralul” Lucian Rusandu a pedepsit-o inițial doar cu „galben”! Chemat la margine pentru a revedea faza, arbitrul din Sfântu Gheorghe și-a schimbat decizia și a scos cartonașul roșu. CFR a jucat astfel în inferioritate în ultimele 20 de minute, deși Maglica părea nedumerit în momentul în care i s-a comunicat că trebuie să părăsească gazonul.

Noul „chirurg” din Liga 1 vine de la CFR Cluj! Și-a scos din circuit adversarul după o intrare ORIBILĂ + e recidivist!
Glezna lui Vukcevic, după intrarea lui Maglica / foto: GSP

Anton Maglica are istoric de „chirurg”

Venit la CFR în această iarnă, Maglica mai are la activ un cartonaș roșu luat similar în urmă cu aproape un an. Pe atunci în tricoul lui APOEL Nicosia, vârful croat a fost eliminat în minutul 88 al derby-ului cu AEK Larnaca, după ce și-a lovit din spate, cu talpa peste gleznă, un adversar. (VIDEO cu faza aici, de la minutul 08:56)

Noul „chirurg” din Liga 1 vine de la CFR Cluj! Și-a scos din circuit adversarul după o intrare ORIBILĂ + e recidivist!
Altă intrare groaznică a lui Maglica, în Cipru

La fel ca azi, la Cluj, Maglica a fost iertat inițial de eliminare, însă VAR-ul a schimbat decizia. 

Maglica a mai fost eliminat și pe vremea când era un puști, în 2011, într-un Hajduk Split - Rijeka 1-1. Pe atunci la Hajduk, Maglica a participat într-o încăierare în prelungirile meciului și a văzut „roșu” direct.

Noul „chirurg” din Liga 1 vine de la CFR Cluj! Și-a scos din circuit adversarul după o intrare ORIBILĂ + e recidivist!
„Roșul” văzut în 2011, la Hajduk

CItește și alte știri despre CFR Cluj: 

GALERIE FOTO Penalty scandalos dictat de arbitru în CFR Cluj - UTA + Gol anulat și eliminare dictată cu ajutorul VAR

VIDEO CFR Cluj - UTA 2-1 » Trupa lui Dan Petrescu, victorie chinuită pe teren propriu » Meci influențat decisiv de VAR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  03 Martie 2023, 12:58
Postat de rav410wrc pe 02 Martie 2023, 22:13

Este mai "falsa" glezna lui Vukcevic, decat cea a lui Deac, de la meciul din octombrie, tot contra noastra ?! :)))) Iti reamintesc ca Deac, a jucat imediat in meciul urmator contra celor de la Salavia Praga !! Sa vedem cand reintra Vukcevic !? Vezi tu draga KFC-ist, de ce NU va prea are lumea la inima, pe astia de la RadioErevan ... Ca pe langa faptul ca 2 etape, din 3, jucati numa'-n "meciuri", cu rezultatul dinainte stiut, iar in a 3-a aveti fluierasi de-ai "casei", mai veniti si cu nesimtiri din astea, cum ca pozele din vestiarul UTA-ei ar fi false !! :(((( Sa va fie rushine, plangaciosilor ... ;))))

Iti doresc dimineti cu ceata densa in noul sezon !

parpalache
parpalache  •  03 Martie 2023, 09:03

„Slabuț”!Fața de„profesorul doctor chirurg” Edjouma,(care are in palmares pe alde Tomozei,Bauza și Igor Armaș)!

cj666
cj666  •  03 Martie 2023, 08:27
Postat de vivi.napoca1_ pe 03 Martie 2023, 08:05

Deja este chirurg după ce a jucat vreo 80 minute în total în RO ,el este atacant și la călcat pe fundașul respectiv din greșeală la o încercare de a juca mingea ,cel mult galben doar ca la VAR ( iarăși Kovacs care acuzați voi ca e cu CFR ) sa văzut ca fundașul a călcat greșit, etc. Un singur lucru vreun sa amintesc ,multora " prieteni ai CFR " ,Ultima etapa a play off ,este meciul Farul -CFR ,sau invers nu contează, doar faptul ca suntem la " Butoane " nu voi de la zcsb ,asa ca din nou campioana nu va fi cine doriți cu atâta ardoare o " mioritica " !

Multi hateri printre neputinciosii astia care din fericire nu au castigat de 5 ani campionatul.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează