FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 0-0

CFR CLUJ - CRAIOVA 0-0 // Conceicao a văzut alt meci: "M-a mulțumit jocul echipei"

Articol de , - Publicat luni, 01 octombrie 2018 23:24

Toni Conceicao nu se teme de o posibilă demitere de la CFR Cluj, chiar dacă Iuliu Mureșan e aproape să fie înlocuit din funcția de președinte al echipei. Tehnicianul e mulțumit de jocul echipei sale din meciul cu Craiova, 0-0, chiar dacă ardelenii au avut un singur șut pe poartă. 

"Nu știu nimic despre Mureșan, nu vreau să vorbesc despre demitere. Sunt mulțumit de ceea ce joacă echipa, eu pentru asta sunt aici. Mie îmi place să vorbesc despre fotbal, nu despre alte lucruri. E adevărat, antrenorii depind de munca jucătorilor, iar eu cred că putem îmbunătăți jocul", a zis Conceicao la LookTV.

"A fost un joc echilibrat, cu o echipă bună a Ligii 1. Craiova are jucători buni individual, dar cred că am avut mai multe ocazii. Ok, oaspeții au ratat un penalty, așa că pot spune că rezultatul e echitabil.

Per total sunt mulțumit de ceea ce au arătat băieții, chiar dacă am avut probleme pe fază ofensivă. Nu e rezultatul pe care l-am dorit, pentru că noi voiam să câștigăm, dar e echitabil", a adăugat tehnicianul campioanei. 

Portughezul i-a lăsat în afara lotului pe Omrani și Julio Baptista, iar la conferința de presă și-a motivat această decizie

"Omrani nu a avut evoluțiile pe care mi le doream, de asta a lipsit astăzi. Nu e niciun conflict între mine și Julio Baptista, mereu mă întrebați despre el. Baptista nu e CFR Cluj, am un mare respect pentru el, dar a fost decizia mea de a nu-l include în lot". 

Vezi și: Căpitanul CFR-ului a răbufnit la final: "Voi intra cu banda pe gură!". Dinu îl face praf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Octombrie 2018, 11:51

Cea mai grava eroare in declaratia lusitanului este utilizarea termenului "echipa". CFR nu mai este o echipa, in sensul de "grup" dupa plecarea bursucului. De ce? Simplu! Pentru ca are lusitani in lot! Si cand mai este acolo si "viermele" de Culio, doar un dictator ca Petrescu ii poate stapani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează