FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO KIEV

VIDEO Dan Petrescu a acceptat pe loc propunerea lui Mircea Lucescu: „Am zis «da» imediat”

CFR Cluj a anunțat că la meciul amical cu Dinamo Kiev, de miercuri, 20 aprilie, ora 21:30, refugiații ucraineni vor avea accesul gratuit.
CFR Cluj a anunțat că la meciul amical cu Dinamo Kiev, de miercuri, 20 aprilie, ora 21:30, refugiații ucraineni vor avea accesul gratuit.

Articol de , - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 17:40 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 17:43

CFR Cluj va disputa un amical caritabil cu Dinamo Kiev, miercuri, 20 aprilie, de la ora 21:30. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida de săptămâna viitoare.

VIDEO / Dan Petrescu: „Dacă n-aveam lot mare, era greu să jucăm cu Dinamo Kiev”

Am fost întrebat dacă sunt de acord să avem un amical cu Dinamo Kiev, am zis «da» imediat. Nu vreau să ne lăudăm, dar, dacă n-aveam un lot foarte mare, era greu să acceptăm acest joc. Prioritatea clubului este să câștigăm campionatul. 

Avem însă jucători care pot să evolueze cu Kiev, facem un bine celor de la Dinamo Kiev, trebuie să se mențină și ei, pentru că n-au posibilitatea să dispute meciuri oficiale. E bine pentru toată lumea, mai ales pentru fanii români, cei de la CFR, care sper să vină la meci, să fie cât mai mulți”, a declarat Petrescu.

Dan Petrescu a exclus doi jucători din lotul CFR-ului! Cine le-a luat locul
CFR CLUJ
Dan Petrescu a exclus doi jucători din lotul CFR-ului! Cine le-a luat locul

CFR Cluj a scos la vânzare biletele pentru amicalul cu Dinamo Kiev

Dinamo Kiev ar fi trebuit să joace pe 20 aprilie la București, împotriva celor de la FCSB. Din cauza declarațiilor lui Gigi Becali, considerate inacceptabile de clubul ucrainean,  echipa lui Mircea Lucescu s-a reorientat către Cluj-Napoca.

Campioana României a scos deja la vânzare biletele. La Tribuna 2, tichetele costă 10 lei, iar în zona VIP - 50 de lei. În cazul în care Tribuna va fi umplută, vor fi suplimentate bilete la Tribuna 1. 

CFR Cluj - Dinamo Kiev, amical pentru Ucraina 

Toți banii strânși în urma meciului amical vor merge către un ONG care sprijină refugiații ucraineni din zona Clujului. Înaintea partidei vor avea loc o serie de evenimente artistice.

Campioana României a fost aproape de cetățenii din Ucraina de la începutul războiului. La hotelul lui Neluțu Varga, finanțatorul lui CFR, sunt acum găzduiți 180 de refugiați, care au cazare și masă gratuite.

Meciurile amicale programate de Dinamo Kiev în turneul european:

  • 3-1 cu Legia Varşovia 
  • 3-1 cu Galatasaray 
  • CFR Cluj (20 aprilie)
  • Borussia Dortmund (26 aprilie)
  • Dinamo Zagreb (28 aprilie)

VIDEO / Tot ce trebuie să știi înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali, tentativă de a-l detrona pe Burleanu cu un nume-surpriză: „În ultima seară am vrut să îl pun să candideze”

Mărul discordiei dintre Gică Popescu și Gică Hagi la Farul: „Trebuie să joace, Dumnezeule! Nu mai poate să stea pe bancă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează