FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO MINSK - CFR CLUJ, AZI, ORA 20:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

CFR Cluj e sigură de un rezultat pozitiv cu Dinamo Minsk, astăzi, de la ora 20:00: "Nu cred că vom avea probleme"

Articol de - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 22:35

Vasile Miriuţă este extrem de încrezător că echipa sa se va întoarce din capitala Belarusului fără gol primit


Antrenorul din Gruia şi-a stabilit obiectivul pentru deplasarea de la Minsk, unde o va întîlni pe Dinamo: să nu primească gol, urmînd ca soarta calificării să se decidă la Cluj. "Nu va fi deloc uşor pentru noi, ba chiar foarte greu. Adversarii au doi-trei jucători excelenţi pe faza de atac, foarte iuţi. Dar şi noi avem jucători de mare calitate, nu cred că ne vor crea probleme pe linia de fund. Dinamo este o formaţie puternică, am urmărit-o, joacă mai direct pe poartă decît Jagodina", a declarat Vasile Miriuţă.

Tehnicianul de 45 de ani se gîndeşte deja serios la calificare şi a cerut conducerii întărirea lotului: "În proporţie de 99 la sută, echipa va fi neschimbată, ca în ultimele trei partide oficiale. Chiar dacă vom juca din trei în trei zile, băieţii sînt bine pregătiţi fizic şi vom face faţă acestui ritm. Totuşi, mai am nevoie de un fundaş lateral, care să poată juca pe ambele părţi".

În acest moment, "lateralii" lui Miriuţă sînt Susici, pe dreapta, plus Camora şi Tiago Lopes în stînga. În această vară, ardelenii l-au mai transferat pe Joao Paulo, de la Aves (Portugalia), însă fundaşul dreapta de 25 de ani a fost scos din lot după numai 37 de minute în care a fost folosit, în partida pierdută la Iaşi, 2-4, în Cupa Ligii.


"Avem un moral excelent după calificarea cu Jagodina şi debutul în forţă în campionat. Vreau să ne întoarcem de la Minsk cu un rezultat cît mai favorabil în perspectiva returului"
Ionuţ Rada, fundaş CFR

1,39 este cota pentru un gol marcat al CFR-ului

1,58
este cota pentru sub 2,5 goluri în meci

2,89
este cota ca gazdele să nu marcheze

3,10
este cota pentru egal diseară

628329-caseta-cfr.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 21:04
Postat de daniaania pe 31 Iulie 2014, 21:37

In acest meci nicio sansa..Se pare ca au mers la plimbare in Minsk.Comentariul tău...

cam asa a fost.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 21:04
Postat de unico_biancorossi pe 31 Iulie 2014, 15:19

cam greu, nu prea sunt asa darnici bielorusii.

asa cum spuneam : 0-1 si 0-2 0-3 in dubla mansa, cfr out fara glume.

daniaania
daniaania  •  31 Iulie 2014, 21:37
Postat de brancusi pe 31 Iulie 2014, 14:55

Sansa e de partea noastra,ex-sovieticii sunt tot ortodocsi si poate-i mananca Mo(n)royulSper sa contribuie si clujenii cu 6 puncte la zestrea coeficientului de tara,bafta asadar!

In acest meci nicio sansa..Se pare ca au mers la plimbare in Minsk.Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează