FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 1-0

Dan Petrescu, un car de nervi la finalul meciului cu Rapid » A sărit la un jucător și a fost cu greu oprit de cei din staff

Dan Petrescu, car de nervi la adresa lui Ovidiu Hoban
Foto: captură Digi Sport
Dan Petrescu, car de nervi la adresa lui Ovidiu Hoban Foto: captură Digi Sport

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2022 07:35 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:12

CFR Cluj a învins-o pe Rapid, scor 1-0, în primul derby al sezonului din Liga 1. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a fost protagonistul unui moment tensionat la finalul meciului, când s-a dus glonț la Ovidiu Hoban pentru a-l certa pentru penalty-ul făcut la ultima fază.

În al treilea minut al prelungirilor meciului CFR Cluj - Rapid, la scorul de 1-0 pentru gazde, Alexandru Ioniță II a centrat din flancul stâng, iar Ovidiu Hoban a blocat cu mâna. Sebastian Colțescu a lăsat jocul să meargă, dar a fost avertizat ulterior de Ovidiu Hațegan din camera VAR.

Mihai Stoica s-a enervat după CFR - Rapid: „Nu suport să mă facă cineva orb! Trebuia repetat penalty-ul”
CFR Cluj - Rapid 1-0
Mihai Stoica s-a enervat după CFR - Rapid: „Nu suport să mă facă cineva orb! Trebuia repetat penalty-ul”

După zeci de secunde de analiză și unele dificultăți tehnice cu ecranul de la marginea terenului, „centralul” a întors decizia inițială și a dictat penalty. Bălgrădean a blocat miraculos execuția lui Alexandru Albu, pentru un final dramatic în Gruia și pentru trei puncte mari obținute de campioana CFR Cluj.

Dan Petrescu, car de nervi la finalul partidei CFR - Rapid

Totuși, acest lucru nu l-a salvat pe Hoban de furia lui Petrescu. Imediat după fluierul final al lui Colțescu, „Bursucul” s-a dus direct spre Hoban să-l certe pentru penalty-ul comis. 

Dialogul dintre cei doi a fost unul încins, Petrescu fiind ținut cu greu de oficialul Răzvan Zamfir, în timp ce Hoban încerca să-i explice că mingea l-a lovit în cot. Din fericire, lucrurile nu au degenerat.

+18 FOTO

Dan Petrescu, după CFR Cluj - Rapid: „O să fim de neoprit”

„Antrenez de vreo 23 de ani, dar ce s-a întâmplat în ultimele 4 meciuri la CFR nu mi s-a mai întâmplat. Armenii n-au avut niciun șut 179 de minute. Când iei un gol ca ăla... Cu Sepsi a fost la fel. Acum se terminase meciul și a venit faza penalty-ului. E clar că a fost, e bine că avem VAR.

Bălgrădean a scos o minge fantastică, dar din momentul ăsta s-a întors norocul. O să fim de neoprit, așa simt! Să se ferească toți din calea noastră. 

Nu le transmit niciodată jucătorilor să ne oprim, dar poate jucătorii nu se simt bine, poate au probleme fizice. Am schimbat toată echipa. Doar Camora și Deac joacă mereu, v-ați obișnuit cu asta. O victorie incredibilă, superbă, de moral. Toți merită felicitări! 

Sunt convins că a fost bine așa. Se va întoarce norocul spre noi. De acum dăm gol la fiecare șut, iar ceilalți vor da câte trei bare”, a spus Dan Petrescu la Orange Sport. 

Citește și alte știri din Liga 1: 

Giuleștenii digeră greu înfrângerea în fața campioanei: „CFR n-a demonstrat că poate mai mult ca noi, meritam un punct!”
CFR Cluj - Rapid 1-0
Giuleștenii digeră greu înfrângerea în fața campioanei: „CFR n-a demonstrat că poate mai mult ca noi, meritam un punct!”
Cristi Balaj vrea o schimbare la CFR Cluj: „Îmi este greu să privesc finalurile de joc”
CFR Cluj - Rapid 1-0
Cristi Balaj vrea o schimbare la CFR Cluj: „Îmi este greu să privesc finalurile de joc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
Ceferinho
Ceferinho  •  17 Iulie 2022, 20:19
Postat de Ostas pe 17 Iulie 2022, 09:28

Și în Europa tot gigiști sunt în camera VAR?

Acolo sunt casele de pariuri. :))))))))))

tororosso
tororosso  •  17 Iulie 2022, 16:48

Sebastian Colțescu a lăsat jocul să meargă ??? altă dedicație făcută frânarilor.

alenb
alenb  •  17 Iulie 2022, 14:12
Postat de dorelus pe 17 Iulie 2022, 09:25

Rușinoase imagini, așa ceva nu se întâmplă dacă la Dan Petrescu, eu înțeleg că s-a adunat frustrare, presiune pe umerii lui dară o ieșire de ăst gen nu se poate justifica... Dan nu vă parjoli porcul la CFR nu are modestia necesară și nici știința de-a înțelege fotbalul modern. Teama de-a fi dat afară reiese clar din declarațiile după meci cu calificarea în grupe și obiectivele interne dară este praf în ochi, pe de alta parte la cât de prost, din punct de vedere financiar, este condus acest club nu m-ar mira să fie păstrat... O zi frumoasa și rușinos ce se întâmplă la un club campion în acesti ultimi cinci ani...

I-a facut reprosuri unui jucator, ce mare iesire a fost?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează