FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj are planuri mari! Nelu Varga anunță noi transferuri: „Aduc 3 jucători! Ne vom întări foarte puternic”

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 13:43 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 14:39

După ce le-a impus jucătorilor și staff-ului să câștige următoarele patru meciuri, Nelu Varga, finanțatorul CFR Cluj, anunță noi transferuri.

Ca și rivalul Gigi Becali, și Nelu Varga vrea să întărească ofensiva echipei sale. Și anunță că va aduce 3 atacanți.

Florinel Coman nu e singurul! » Alți 2 jucători din Liga 1 care au luat „roșu” intenționat ca să stea în Cupă + Unul a și recunoscut: „Ăsta a fost obiectivul”
FCSB - OȚELUL 0-2
Florinel Coman nu e singurul! » Alți 2 jucători din Liga 1 care au luat „roșu” intenționat ca să stea în Cupă + Unul a și recunoscut: „Ăsta a fost obiectivul”

Nelu Varga promite noi transferuri la CFR Cluj

„Le transmit fanilor lui CFR Cluj, dar și rivalilor noștri, că în iarnă vom aduce 3 atacanți.  Deja suntem în discuții avansate cu doi dintre ei. Pe al treilea îl căutăm.

Momentan nu este nimic din România. Vom aduce 3 atacanți pentru că mingea nu intră în plasă, iar marea noastră problemă este că nu marcăm. 

Ne vom întări foarte puternic. Voi băga bani în continuare și vă garantez că CFR Cluj se va bate până în ultima etapă pentru titlu. Acesta este obiectivul nostru”, a spus Nelu Varga, potrivit Fanatik.

Echipa are momente când joacă foarte bine. Nu pot să spun că arătăm rău, dar ne lipsește ceva. Avem o perioadă mai proastă. Nu reușim să marcăm și asta se vede pe tabelă și se vede în clasament. 

- Nelu Varga, patron CFR Cluj

În acest moment, CFR Cluj, care s-a despărțit recent de Jefte Betancor, îi are ca atacanți pe Luka Juric (19 meciuri, 5 goluri) și Daniel Bîrligea (22 de meciuri, 5 goluri).

VIDEO Ionuț Negoiță, despre lupta la titlu: "CFR nu mai e ce-a fost, FCSB merge bine, Rapid mai vedem, Craiova nu prea are șanse"

Citește și:

Alt război între rivalii din Craiova! Acuzații dure: „Nu este vorba de exces de zel, ci de mânjirea de către familia Mititelu a unor șefi”

„MM Stoica m-a sunat să revin la Steaua!” » Antrenorul rivalei din Liga 1 a recunoscut discuțiile cu oficialul vicecampioanei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
19sevilla86
19sevilla86  •  04 Decembrie 2023, 16:57

“Ne vom întări foarte puternic” spune amicul caranilor și subalternul lui dancu, care siluiește limba romană ca și bunul simt când vorbește in numele Kolosvar1907 care a șterpelit 8 titluri in 15 ani, performanta imposibil de egalat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează