FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1

„Era normală această cădere” » Explicații pentru seria neagră de la CFR Cluj

CFR Cluj a remizat cu Universitatea Craiova // FOTO: Imago
CFR Cluj a remizat cu Universitatea Craiova // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 07:52 / Actualizat luni, 08 mai 2023 09:29

Gică Popescu, președintele liderului Farul, a comentat situația de la CFR Cluj, după egalul trupei lui Dan Petrescu, 1-1 cu Universitatea Craiova.

Cu 3 etape rămase de jucat, Farul are un avans de 7 puncte față de CFR Cluj, campioana ultimelor 5 ediții din Liga 1, iar Gică Popescu este de părere că la formația din Gruia s-a terminat un ciclu, fiind nevoie de schimbarea lotului.

Adrian Porumboiu a analizat fazele litigioase din CFR Cluj - CSU Craiova și vorbește despre viciere de rezultat: „Punct. 100%! Nu sunt comentarii!” » Două decizii majore contra campioanei
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1
Adrian Porumboiu a analizat fazele litigioase din CFR Cluj - CSU Craiova și vorbește despre viciere de rezultat: „Punct. 100%! Nu sunt comentarii!” » Două decizii majore contra campioanei

Concluziile lui Gică Popescu după CFR Cluj – Universitatea Craiova

„Important era să nu câștige CFR Cluj. Cred că îi va fi foarte greu să țină pasul cu noi și FCSB. Ce se întâmplă la CFR Cluj în acest sezon e ceva normal.

Îmi aduc aminte că Cruyff spunea că o echipă care face performanță nu poate rezista cu un grup de jucători mai mult de 4-5 ani. După aceea, trebuie să schimbi grupul.

Iată că se potrivește și la CFR Cluj. E campioana ultimilor 5 ani și era normal să vină această cădere. Poate e bazată pe automulțumire, pe îmbătrânirea lotului, pe lipsa motivației, rutina sau atenția adversarelor. Toate astea au dus la acest sezon, terminat în această seară (n.r. - duminică seară) din punct de vedere al luptei la titlu.

Craiova e la un punct de CFR Cluj. E o bătaie importantă pentru CFR Cluj pentru locul 3. Ar trebuie să accelereze puțin”, a declarat Gică Popescu, la „Fotbal Show”, emisiunea realizată în parteneriat Prima Sport - Gazeta Sporturilor. 

Dacă ne referim la meci, prima repriză a fost foarte slabă. De ambele părți. Dacă ne uităm la ocaziile din repriza a doua, Craiova merita victoria. 

– Gică Popescu

CFR Cluj se îndepărtează de titlu. Iese din calcule. Se termină, da. Are dreptate Gică. Această dominație se termină, mai devreme sau mai târziu. Putea să câștige CFR, dar cred că Craiova merita mai mult. Acum, cred că titlul rămâne o afacere între Farul și FCSB. 

– Florin Răducioiu

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1

Citește și: 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  08 Mai 2023, 10:50

"Craiova e la un punct de CFR Cluj" ???

radoo93
radoo93  •  08 Mai 2023, 10:40

Eu m-am saturat să aud aceasta dumă răsuflată în fiecare an despre CFR. Toți jurnaliștii și foștii fotbaliști de la TV o tot repetă. De la Popescu aveam pretenții mai mari. Până acum doi ani era măcar adevărat că grupul rămăsese în mare parte același, deci ar fi avut sens explicația. Dar in acești doi ani, CFR a schimbat complet echipa. Au rămas doar Burcă, Camora, Deac și Manea din acel grup. Iar Manea era mai mult rezervă pe vremuri. Deac și Camora nici măcar nu prea au jucat în play-off. Și atunci concluzia e că s-a terminat un ciclu fiindcă face Burcă 30 de ani, sau care e? CFR a fost anul ăsta o echipă nouă, la început de ciclu (cu excepția lui Deac, Burcă și Camora). A fost și un meci cu Farul în care CFR a avut media de vârstă mai scăzută. Aici Popescu a demonstrat că vorbește doar ca să nu tacă.

dinamo100
dinamo100  •  08 Mai 2023, 10:37

E adevarat ca CFR a castigat 5 titluri la rand, insa trupa s-a schimbat foarte mult, nu sunt aceeasi jucatori. Chiar GSP scria ca in ultimul an CFR a transferat 37 de jucatori! Daca ne uitam la echipa de acum 2 ani, ii mai avem doar pe Deac, Burca, Manea si....2 rezerve (Hoban, Bordeianu).

Vezi toate comentariile (4)
Comentează