FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A fost coleg cu Mutu și critică decizia lui Varga: „Nu a avut rezultate. Nu era demis de la Neftchi, dar era antrenorul lui CFR”

Adrian Mutu, prezentat la Neftchi // sursă foto: Instagram @ pfcneftchi
Adrian Mutu, prezentat la Neftchi // sursă foto: Instagram @ pfcneftchi

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 21:28 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 23:00

Viorel Moldovan, fost coleg cu Adrian Mutu la echipa națională, a comentat decizia lui Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, de a-l demite pe Andrea Mandorlini și a-l pune antrenor pe Adrian Mutu.

E doar o chestiune de ore până când Mutu va deveni oficial antrenorul lui CFR Cluj, potrivit lui Nelu Varga. Înfrângerea ardelenilor cu Botoșani, scor 0-1, a declanșat furia patronului echipei, care a decis să îl dea afară pe Mandorlini. În locul italianului îl va pune pe Adrian Mutu, un apropiat de-ai săi.

CFR Cluj are și o variantă de rezervă: un fost selecționer ar fi pe lista lui Nelu Varga
CFR CLUJ
CFR Cluj are și o variantă de rezervă: un fost selecționer ar fi pe lista lui Nelu Varga

Viorel Moldovan: „Mutu nu a avut rezultate”

„Lucrurile erau clare încă de anul trecut. Mutu nu era demis de la Neftchi Baku, dar era antrenorul lui CFR. Era doar o chestiune de timp până când să se întâmple acest lucru oficial. Încă nu este oficial, dar mai mult ca sigur el va fi succesorul lui Mandorlini.

Era clar că Mandorlini va fi demis, lucrurile nu au funcţionat conform aşteptărilor conducătorilor lui CFR. Pierde în primul meci de la reluarea campionatului cu ultima clasată... dacă stăm şi analizăm şi golul încasat, e incredibil cum au reuşit să primească acel gol. Erau şi anume disensiuni, cred eu, în sânul grupului, între jucătorii-cadru şi antrenorul Mandorlini. 

Nu ştiu comunicarea cât de bună era între el şi restul grupului. Mutu, datorită acestei relaţii de prietenie cu Varga, este ca şi instalat ca şi antrenor principal. Rămâne de văzut ce va aduce Mutu în jocul CFR-ului, dacă va reuşi să facă mai mult decât a reuşit, până în momentul de faţă, la Rapid şi Neftchi Baku. 

Nu mi se pare că Mutu a avut, până în momentul de faţă, rezultate. Nu pot să spun că m-a dat pe spate când activa la Rapid, prin fotbalul pe care îl juca. Este un antrenor care, activând în campionatul italian, a luat multe de la fotbalul italian, vizavi de organizarea defensivă, de rigurozitatea defensivă, mai zgârcit în exprimarea pe faza ofensivă, am constatat asta şi la Rapid. 

Vom vedea ce va fi, nu contează maniera, important e să obţină rezultate. La CFR trebuie să obţină rezultate, trebuie să aducă echipa la posibilitatea de a se bate la titlul de campioană, a pierdut destul de multe puncte”, a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Fost la Rapid, Mutu e liber de contract după despărțirea de Neftchi Baku

Adrian Mutu e în prezent liber de contract, după despărțirea de Neftchi Baku. El a plecat de la echipa azeră în decembrie 2023. Până în vară, Mutu antrenase la altă echipă de top din Superliga, Rapid, pe care a pregătit-o timp de un an și jumătate. El s-a arătat disponibil să o preia pe CFR Cluj, fiind un apropiat al patronului echipei, Nelu Varga. 

Considerat unul dintre cei mai importanți jucători din istoria României, Adrian Mutu încă nu a avut niciun succes notabil în cariera de antrenor. A trecut pe la FC Voluntari, Al Wahda U23, România U21, FCU Craiova, Rapid și Neftchi Baku, club care l-a dat afară în finalul lunii decembrie. Nu are în palmares niciun trofeu ca tehnician.

VIDEO. Surpriză IMENSĂ în Superliga » Botoșani câștigă al doilea meci al sezonului, cu CFR Cluj! Imagini din vestiar

Citește și:

Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu
CFR CLUJ
Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu
Adrian Mutu negociază acum cu Nelu Varga » GSP a aflat ce contract are „Briliantul” pe masă
CFR CLUJ
Adrian Mutu negociază acum cu Nelu Varga » GSP a aflat ce contract are „Briliantul” pe masă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Delia29
Delia29  •  22 Ianuarie 2024, 09:53

E incredibila greseala lui Manea. Plasament ultra-prost, daca mai face asemenea greseli nu prinde Euro

maistorkokir
maistorkokir  •  22 Ianuarie 2024, 00:06

Mutu seamana tot mai mult cu Ricky Martin :)

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  22 Ianuarie 2024, 00:00

Oare ce vrea sa spuna poetul? “ Lucrurile erau clare încă de anul trecut. Mutu nu era demis de la Neftchi Baku, dar era antrenorul lui CFR.” Asta e ceva analiza profunda rau caci nu ma prind sub nici o forma.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează