FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj vrea să ia un jucător aflat în dizgraţie la Steaua » Ţinta Bicfalvi

CFR Cluj vrea să-l transfere pe Eric Bicfalvi
CFR Cluj vrea să-l transfere pe Eric Bicfalvi

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 februarie 2012 12:10

Aflat în ultimele 6 luni de contract, mijlocaşul de 24 de ani ar putea ajunge în Gruia la vară, fără ca transferul să-i coste pe feroviari


Clujenii au închis devreme campania de transferuri de iarnă, dar pregătesc deja ofensiva pentru următoarea perioadă de achiziţii, cea din vară. Una dintre ţinte este mijlocaşul Stelei, Eric Bicfalvi (24 de ani), jucător care-şi va încheia contractul cu gruparea din Ghencea la finalul campionatului.

Intenţia conducerii feroviarilor are şanse mari de a se concretiza, mai ales că Bicfalvi a refuzat în această iarnă oferte consistente de la Dinamo sau Vaslui. Mai mult, jucătorul ar fi încîntat să semneze cu CFR Cluj, un club pe care-l consideră ideal pentru a-şi continua cariera.

Bicfalvi a avut mereu probleme la Steaua, unde era ţinta favorită a atacurilor lui Gigi Becali, chiar şi atunci cînd nu juca. Patronul Stelei a refuzat chiar să-i achite bonusurile pentru calificarea Stelei în primăvara europeană. Mai mult, Becali i-a interzis lui Ilie Stan să-l folosească pe Bicfalvi în Europa League, cu Twente, dar antrenorul a sfidat "recomandarea" patronului, titularizîndu-l pe jucătorul născut la Carei.

Descoperit de Hagi
Bicfalvi a venit la Steaua în 2007, de la Jiul Petroşani, la sugestia lui Gheorghe Hagi. "Regele" a declarat în urmă cu un an că Bicfalvi ar avea nevoie de o schimbare. "Eu cînd l-am adus la Steaua am văzut în el un mijlocaş complet, care făcea ambele faze. Din păcate, Eric are acum un an şi jumătate de cînd a stagnat", spunea Hagi.

2.700 de dolari pe lună cîştigă Bicfalvi la Steaua

23 de selecţii în "naţionala" de tineret a adunat mijlocaşul

Ligă cu 12 echipe?
Iuliu Mureşan consideră că un campionat cu 12 echipe, cu play-off şi play-out, ar fi ideal în condiţiile în care tot mai multe cluburi din România au probleme cu obţinerea licenţei. "Ar mai putea fi o altă variantă care s-a mai discutat şi chiar preşedintele Mircea Sandu o agreează într-un fel, să se ajungă la 12 echipe, cu play-off şi play-out", a spus preşedintele feroviarilor, care crede că noul sistem ar putea fi implementat în maximum 4 ani.

Final de cantonament
Clujenii au revenit aseară în România, după 35 de zile de cantonament în Antalya. Jucătorii lui Costa au primit liber pînă joi, cînd îşi vor relua pregătirea pe plan local. CFR va mai disputa un amical pînă la începerea returului, cel mai probabil în compania echipei a doua. Costa vrea să-l vadă la lucru şi pe sud-coreeanul Kim (22 de ani), care a avut evoluţii remarcabile în tricoul lui CFR II.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
woober
woober  •  21 Februarie 2012, 21:39
Postat de elsopotyi pe 21 Februarie 2012, 12:38

LA UNUL PE CARE O CHEAMA BIKFALVI NICI NU STA BINE SA JOACE LA ECHIPA LUI BECALI DEVORATOR DE M.....I.LOCUL LUI E LA CFR ECHIPA SERIOASA PLIN DE -RESPECT- CUM SCRIE PE AFISELE DIN TOATE STADIOANELE LUMI.DAR SE RESPECTA DE OAMENI NORMALI, CU JUDECATA, NU CU EUROII.HAI CFR SCUNPA MEA DE ECHIPA.

Pfiuu ce analfabet. Ai ignorat scolile romanesti b.o.z.g.re.

alpin
alpin  •  21 Februarie 2012, 14:36

Bicfalvi este - de departe - cel mai bun roman de la Steaua! Dar, in atmosfera infecta de acolo nu rezista nimeni! Plecarea ar fi benefica tuturor. Cat priveste transferul la CFR Cluj... Nu ati inteles inca un fapt simplu ca "buna ziua": Transferurile CFR-ului se afla numai DUPA ce au fost rezolvate!!!

transilvano
transilvano  •  21 Februarie 2012, 13:51

BICFALVI, te asteptam la CFR CLUJ !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează