FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 1-0

CFR trage de Kone » Andone îl vrea în Gruia pe Djakaridja

Articol de - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 24 mai 2012 02:56

În cazul în care va semna prelungirea cu gruparea campioană, Andone vrea neapărat să-l aducă în Gruia pe africanul de la Dinamo


Djakaridja Kone, 26 de ani, a jucat aseară ultimul său meci în tricoul alb-roşu. Sau poate nu. Şi în ceasul al 12-lea, după ce au fost duşi cu vorba şi cu iscălitura, Nicolae Badea şi Cristi Borcea tot mai speră să-l determine pe ivorian să-şi prelungească înţelegerea cu Dinamo, scadentă la începutul lunii viitoare, de aceea vor mai avea azi un ultim asalt. Mai nou, Kone este tentat să semneze cu CFR Cluj! Campioana României, prin Ioan Andone, care l-a antrenat în Ştefan cel Mare, face toate eforturile pentru a-l atrage în Gruia.

OM şi Burgas pe fir
"Feroviarii" stau doar în Gabi Mureşan, în condiţiile în care Sare şi Godemeche n-au dat un randament ieşit din comun, iar Peralta a plecat deja. "Fălcosul" a propus transferul lui Kone la CFR, iar Arpad Paszkany a fost de acord. I s-a pregătit şi un bonus la semnătură, de 200.000 de euro. Aseară, şi emisarii lui Olympique Marseille (locul 10 în Ligue 1), dar şi ai bulgarilor de la Cernomoreţ Burgas (locul 4) l-au urmărit pe Djakaridja la finala Cupei.

Jucătorul a declarat deunăzi că ar vrea o nouă experienţă, în afara României, după 3 ani petrecuţi la Dinamo. Visează la Franţa, unde are şi familia, însă OM doar a tatonat pînă acum. Mai era şi Dijon interesată, dar echipa lui Zie Diabate tocmai a retrogradat. Bulgarii îi oferă 250.000 de euro la semnătură, problema ar fi campionatul de la sud de Dunăre, sub pretenţiile lui Kone.

Africanul a fost desemnat aseară cel mai bun om al finalei Cupei cîştigată de Dinamo în faţa Rapidului, 1-0

10.000 de euro e salariul lunar pe care Dinamo i l-a oferit lui Kone pentru a prelungi contractul, la care se adaugă diverse bonusuri. Şefii lui CFR îi dau cu 5.000 de euro mai mult

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
dreamer123
dreamer123  •  24 Mai 2012, 23:53

ramane kone, linistiti va....nu mai puneti botul la tot ce arunca "ei",,,

biancorossi
biancorossi  •  24 Mai 2012, 22:44

poate sa traga cfr de ce vrea. oricum stirea e falsa.

marian79iulian
marian79iulian  •  24 Mai 2012, 18:43

fiind rezerva lui N'doye o perioada de timp, nu credeam ca e atat de bun mai ales ca a venit liber de contract de prin israel parca! si iata ca acum, dupa 3 ani pot spune ca fara kone la mijloc dinamo s-ar prabusi de tot! aseara a demonstrat ca e cu o clasa peste jucatorii din liga I....si dinamo vrea sa-l tina cu 10.000 pe luna!!! pai cine sta pe banii astia cand stie ca e bun! e jucator de 25-30000/luna! vrei performante, platesti! cu "mocca" termini pe 5-6!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează