FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UNIREA URZICENI, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI GSP.RO

CFR - Unirea 3-0. Gazdele au ratat cît pentru un întreg campionat, avînd şi un om în plus

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

După o dominare totală, avînd şi un om în plus pe teren din minutul 22, CFR Cluj a învins-o cu 3-0 pe Unirea Urziceni, prin reuşitele lui Traore (min. 69) şi De Zerbi (min. 70 şi 90).

Campioana en-titre CFR Cluj şi vicecampioana ultimei ediţii, Unirea Urziceni, s-au întîlnit în cadrul etapei cu numărul 12. Meciul a fost la discreţia gazdelor, care nu au dat nici un moment impresia că ar putea pierde.

Echilibrul s-a rupt în minutul 22, cînd arbitrul George Ionescu l-a eliminat pe Raul Rusescu pentru o lovitura cu cotul la Picolo. Mai mult, oaspeţii l-au pierdut şi pe accidentatul Cernea, care a fost schimbat cu Bălgrădean în minutul 42.

În repriza a doua a existat o singură echipă pe teren. CFR şi-a creat o sumedenie de ocazii, însă defensiva oaspeţilor a clacat abia în minutul 69, cînd Traore l-a învins pentru prima oară pe Bălgrădean.

După nici două minute, De Zerbi a risipit emoţiile cu un şut plasat din 5 metri. Din acel moment, gazdele nu au mai forţat, conservîndu-şi avantajul. Ultima reuşită i-a aparţinut aceluiaşi De Zerbi, în minutul 90, din lovitură liberă.

Etapa viitoare, CFR va juca în deplasare cu liderul Oţelul Galaţi, în timp ce Unirea Urziceni o întîlneşte pe propriul teren pe Universitatea Craiova.


Click aici pentru a vedea desfăşurarea meciului!

VIDEO / Click aici pentru a vedea motivul eliminarii lui Rusescu!


CFR Cluj:
Stancioiu - Tony, Piccolo, Alcantara, Rada - T. Costa, Peralta, Culio, Hora - De Zerbi - Traore
Rezerve: Peskovici, Panin, Nuno Diogo, Leo Veloso, Bastos, Bud, Bjelanovici

Unirea Urziceni: Cernea - Petre, Blay, Mehmedovici, Musat - Semedo,Apostol, Todoran, Art. Karamian - Rusescu, Arm. Karamian
Rezerve: Balgradean, Epaminonda Nicu, Matei, Lupu, Vaduva, Filip, Tosca

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (82)
gunner.alex
gunner.alex  •  25 Octombrie 2010, 01:04

A fost botezat dupa un pictor baroc. A debutat ca portar. A fost golgeter in Serie A la primul sezon petrecut in Italia. Vezi ce legaturi are cu Romania detalii pe istoriafotba lului.com

imperator
imperator  •  25 Octombrie 2010, 00:09
Postat de alpin pe 24 Octombrie 2010, 22:05

Tin cu CFR Cluj. Dar as vrea sa piarda la Galati. Merita Otelul locul 1. Cat despre Urziceni... slabi de tot acum. Au batut si ei pe cei mai slabi ca ei: Steaua si Dinamo. Cu restul e mult mai greu!!

bla,bla,bla eu vreau sa bata CFR-ul la Galati.

imperator
imperator  •  25 Octombrie 2010, 00:07

Unkurul de denethor acu ii place cnd castiga CFR-ul.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează