FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Chiar este fotbalist: Steaua a negociat doi ani cu el, acum e titular la Sevilla!

Armenteros
Armenteros

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2011 15:39

Emiliano Armenteros e printre puţinii jucători buni pe care i-a remarcat Steaua în ultimii ani. N-a reuşit să-l ia de la Sevilla şi acum joacă în prima echipă a andaluzilor


Steliştii nu i-au văzut numai pe Gora Tall şi pe Stelios Parpas. Au mai ochit şi fotbalişti străini buni, doar că pe aceştia n-au putut să-i ia. Adrian Ilie a încercat acum trei ani şi jumătate să-l împrumute de la Sevilla pe Emiliano Armenteros, un mijlocaş ofensiv argentinian pe care spaniolii îl luaseră de la Independiente. Armenteros juca atunci la echipa a doua a Sevillei, dar tot a refuzat să vină în România.

A continuat în Spania şi a ajuns acum să evolueze la prima echipă a andaluzilor. Are 10 meciuri în actuala stagiune din Primera, dintre care patru ca titular. Armenteros are acum 26 de ani şi şi-a îmbunătăţit statutul după stagiunea trecută, una excelentă pentru el, în care a marcat de 20 de ori pentru Rayo Vallecano, unde fusese împrumutat.

Există însă mai multe exemple de scouting şocant de prost! Vi-l mai amintiţi pe Josh Tudela? Becali l-a văzut pe un DVD schimbînd pase cu David Beckham şi a crezut că el e "noul Rădoi". Americanul a fost respins pînă la urmă de Steaua. A jucat între timp un rol într-un serial TV, iar acum e legitimat în Liga a doua nord-americană, la Los Angeles Blues.

Tot într-un eşalon secund e şi Gora Tall, un stoper senegalez cu care Stoichiţă voia să-l înlocuiască pe Ghionea. Africanul a fost la Steaua împrumutat de la APOP, din Cipru, pentru şase luni, dar n-a apucat să joace nici un minut. Între timp, el s-a transferat de la APOP la AEP, în Liga a doua cipriotă.

Vezi mai jos VIDEO unul dintre golurile reuşite de Armenteros contra Valenciei, pe vremea cînd evolua pentru Xerez.

Citește și:

UEFA, decizie radicală la meciul România - Ucraina » Adversarii tricolorilor au făcut cerere oficială
Euro 2024
UEFA, decizie radicală la meciul România - Ucraina » Adversarii tricolorilor au făcut cerere oficială
Gafă halucinantă a Ucrainei înainte de partida de la Euro 2024 » Cu ce a înlocuit drapelul României pe tricoul oficial
Nationala
Gafă halucinantă a Ucrainei înainte de partida de la Euro 2024 » Cu ce a înlocuit drapelul României pe tricoul oficial
„Haos! Latră unii la alții” » Ce scrie presa din Ucraina despre România inaintea debutului la Euro 2024: „Cei mai slabi”
Nationala
„Haos! Latră unii la alții” » Ce scrie presa din Ucraina despre România inaintea debutului la Euro 2024: „Cei mai slabi”

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”


Comentarii (4)
alpin
alpin  •  24 Noiembrie 2011, 18:26

Mai, dar bine au pastrat secretul negocierilor!!! N-a aflat nimeni de negocierile astea; nici cei de la Steaua, nici jucatorul, NIMENI!!!

unmaker
unmaker  •  24 Noiembrie 2011, 16:52
Postat de sica2ro200 pe 24 Noiembrie 2011, 15:37

da...a negociat...dar ciobanul inca nu a invatat ca fotbalistii adevarati joaca pe bani !!! nu pe vorbele lui de paranoic patentat

ha ha...ai dreptate

pancone84
pancone84  •  24 Noiembrie 2011, 15:53

Tocmai de-aia n-a ajuns la steaua, pentru ca este fotbalist. Asta cu interesul de 3 ani este o vrajeala de-a voastra din lipsa de stiri. Adica un tanar argentinian vine la Sevilla ca sa se afirme si apoi pleaca la steaua? Nu e logic deloc. Probabil ca steaua s-a interesat de el, cum a facut si cu Hazard :)), asta a intrebat "din ce tara e stoia?" si cand a auzit a ras sau a refuzat politicos, iar voi o tineti cu interesul indelungat. Oricine poate fi interesat de un jucator, si Ariesul Turda poate trimite 20 de oferte pentru Messi, ca nu e greu. In fine, presa a devenit prea avida de senzational si unele cuvinte si-au denaturat sensul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează