FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chiar şi accidentat, un stelist tot e dorit de o echipă importantă din Europa ;)

Florin Gardoş
Florin Gardoş

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 14:24

Steaua poate da lovitura la vară! "Roş-albaştrii" îl pot vine pe o sumă considerabilă pe unul dintre tinerii de perspectivă din cadrul lotului, jucător ce a îmbrăcat deja tricoul echipei naţionale.

Chiar dacă nu a mai jucat de 4 luni, fundaşul Stelei, Florin Gardoş, se află pe lista celor de la Trabzonspor. Formaţia turcă a pierdut la golaveraj titlul în faţa celor de la Fenerbahce în precedentul sezon, iar în actuala ediţie a SuperLig se află pe locul 3.

Pentru a-şi întări defensiva, Trabzon încearcă aducerea belgianului Daniel Van Buyten de la Bayern Munchen, fotbalist aflat şi în atenţia nemţilor de la Borussia Mönchengladbach. O altă variantă pentru echipa din Turcia o reprezintă aducerea stelistului Florin Gardoş (23 de ani), scrie presa din Turcia, care notează că apărătorul stelist ar putea fi achiziţionat în schimbul a 2 milioane de euro.

Gardoş este indisponibil după ce s-a accidentat în minutul 2 al confruntării din grupele Europa League, cîştigată de Steaua cu 4-2 în faţa israelienilor de la Maccabi Haifa.

Trabzonspor a evoluat în această ediţie a Ligii Campionilor, în grupa B, alături de Internazionale Milano, ŢSKA Moscova şi Lille, obţinînd calificarea în primăvara europeană, de unde a fost eliminată de PSV Eindhoven cu scorul general de 2-6 în "şaisprezecimile" Europa League.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
forumeer
forumeer  •  07 Martie 2012, 18:04
Postat de bjornakesson pe 07 Martie 2012, 14:40

o echipă importantă din Europa = Trabzonspor hahaha :))

Pai Trabzon a batut pe Inter(printre altele). Cu dinamu ar sterge pe jos, 4 in tur si 3 in retur v-ar da, pe putin...

sports_pad
sports_pad  •  07 Martie 2012, 17:55

trabzonspor o echipa superimportanta in Europa /Gardos+2ha pipera intravilan =2mil euro(maxim am spus)

kily
kily  •  07 Martie 2012, 17:47

cred ca ia ciobanul vreo 3-400.000 pe el. cu tva cu tot...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează