FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FC ARGEȘ 1-1

video Chindia - FC Argeș 1-1 » Remiza de la Ploieşti nu ajută pe nimeni

Chindia - FC Argeș (foto: Facebook FC Argeș)
Chindia - FC Argeș (foto: Facebook FC Argeș)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 13:40 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 17:33

Chindia și FC Argeș au terminat la egalitate, scor 1-1, confruntarea din etapa #25 din Liga 1. Dulca a deschis tabela în prima repriză, iar Ișfan e egalat situația în mitanul secund.

Prima mare ocazie a întâlnirii a fost semnată de Florea în minutul 2. Găsit perfect de Popadiuc, acesta a ratat o șansă uriașă din gura porții. Tofan a replicat cinci minute mai târziu, dar șutul expediat de acesta a fost reținut fără emoții de Moldovan.

 Daniel Popa (14) a semnat și el o ratare mare, cu capul, din apropiere, dar Greab a avut o mână salvatoare și s-a opus deschiderii scorului. Ganea (19) a încercat și el să marcheze primul gol în tricoul argeșenilor, dar tabela nu a suferit modificări. 

Până la urmă gazdele au fost cele care au trecut la timona partidei, căci Dulca (21) l-a învins pe Greab, ducând-o pe Chindia la conducerea jocului. Argeș a vrut să restabilească egalitatea înaintea intrării la vestiare, dar Ișfan a fost blocat în ultimul moment de Moldovan. La pauză, Chindia a mers cu avantaj minim, scor 1-0, grație reușitei lui Dulca. 

Câte o repriză pentru fiecare echipă în Chindia – FC Argeș

Florea (56) a încercat să îl surprindă de la distanță pe Greab, dar portarul argeșenilor a fost la post și nu le-a permis gazdelor să se detașeze pe tabelă. La poarta cealaltă, în căutarea egalării, Cristi Tănase (58) a tras peste buturile lui Moldovan. Cinci minute mai târziu, Sila (63) a ratat finalizarea în urma unui corner, iar argeșenii au scăpat cu fața curată la o nouă ocazie a gazdelor. 

Ișfan a reaprins speranțele argeșenilor

Nimic nu avea să anunțe golul vizitatorilor. Ișfan (64), găsit perfect de Fatai, a restabilit egalitatea pe tabelă, învingându-l pe Moldovan. Cele două formații au încercat să amenințe poarta adversarilor, dar scorul a rămas același, cel stabilit de Ișfan. În ultimele 10 minute ale întâlnirii, Daniel Popa (83) a fost aproape de gol, dar execuția sa a fost parată de Greab. 

Chindia a încercat în ultimele minute să găsească drumul spre golul victoriei, dar partida de la Ploiești s-a terminat la egalitate, scor 1-1. 

În urma acestei remize, Argeș acumulează 35 de puncte și este pe locul opt în clasament, în timp ce Chindia este pe poziția a 11-a, cu 28 de puncte. 

Etapa viitoare, Chindia are parte de o partidă dificilă, deoarece se va deplasa pe terenul vicecampioanei FCSB, duminică, de la ora 19:55. De partea cealaltă, elevii lui Prepeliță vor susține derby-ul județului Argeș, duminică, de la ora 14:30 cu CS Mioveni.

AICI, programul și rezultatele etapei 25 din Liga 1

Chindia - FC Argeș 1-1

Chindia - FC Argeș, echipele de start

CHINDIA: Moldovan - Butean, Pițian, Iacob, Ioniță - Popadiuc, Dulca, Passaglia, Sila - D. Popa, Florea
REZERVE: Pop, Celea, Căpușă, A. Șerban, Corbu, Cherchez, Cantave, M. Șerban, Chunchucov
ANTRENOR: Emil Săndoi

FC ARGEȘ: Greab - Dobrosavlevici, Turda, Dos Santos - Tofan, Meza Colli, I. Șerban, C. Tănase, Latovlevici - Ișfan, Ganea
REZERVE: Croitoru, Buldor, Mușat, Viana, Raynov, Palic, C. Dumitru, Said, Fatai
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Stadion: Ilie Oană (Ploiești)
Arbitru: Iulian Dima, A1: Radu Adrian GHINGULEAC, A2: Adrian POPESCU

Mai multe știri din Liga 1:

FCSB are emoții înainte de meciul cu Academica Clinceni » Ilfovenii au înregistrat mai mulți jucători înainte de vizita vicecampioanei

Coșmarul lui Stoican! De ce Dinamo tremură din toate încheieturile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
kuba
kuba  •  10 Februarie 2022, 06:50
Postat de brentford pe 09 Februarie 2022, 15:49

Alt meci programat in miezul unei zile lucratoare. Sa aveti parte de spectatori si telespectatori.

Made in Romania :)

1177177172317584
Christian Ciuca  •  09 Februarie 2022, 17:35

Va fi foarte greu pentru FCSB sa deschida apararea targovistenilor, va fi meci greu, va fi o surpriza mare.

bixtonfry
bixtonfry  •  09 Februarie 2022, 17:16
Postat de m710 pe 09 Februarie 2022, 16:20

Prostea, iar uiți că eu sunt anti fecesebist? E bine că e Chindia in formă. Vă căpiază duminică. Dar o să o furați cu arbitrul. Pariu de pe acum că FC FCSB va avea cel puțin două penalty-uri. Hoții draq ce sunteți!

prostule,tu esti doar anti inteligenta. te umilesti singur. cum se desfiinteaza vitanul tau barzesti cum dispari de aici.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează