FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2 // Dusan Uhrin, explicații după debutul catastrofal: „Trebuie să schimbăm atmosfera!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 22:03

Dusan Uhrin jr. (51 de ani)  a debutat cu înfrângere la Dinamo. Roș-albii au pierdut contra Chindiei Târgoviște, scor 2-3 (Montini '54, Nistor '82 / Neguț '19, Leca '45+3, Cherchez '65 pen.), și au revenit pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1.  

După meci, tehnicianul a încercat să găsească explicații pentru înfrângere, considerând totodată că echipa sa a jucat cu prea multă frică: „Am jucat rău în prima repriză, nu știu ce a așteptat echipa. În repriza secundă am jucat mai bine, dar per total n-am avut o evoluție bună. N-am marcat nici cât timp am fost în inferioritate. Poate n-am avut nici noroc, dar trebuie să mergem înainte.

În primul rând, trebuie să schimbăm atmosfera, trebuie să schimbăm ceea ce se întâmplă în vestiar. Trebuie să schimbăm în defensivă pentru că luăm foarte multe goluri, trebuie să rezolvăm această problemă. Cred că jucătorii vor începe să aibă mai multă încredere în perioada următoare.

Trebuie să ne gândim cum să jucăm bine din primul minut, nu doar din repriza secundă. Poate că jucătorii noștri tineri au fost puțini temători. ”, a spus Dusan Uhrin, plin de amărăciune, la Look Sport. 

Vezi și: 

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2 // VIDEO+FOTO Uhrin n-a schimbat nimic! Roș-albii pierd contra Chindiei și revin pe ULTIMUL LOC

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (9)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  17 August 2019, 10:46
Postat de ge0x pe 16 August 2019, 22:56

Dezastrul l-au făcut Prunea și Neagoe. Au adus petarde. Au dat afara jucătorii lu Rednic care erau decenți, care stăteau bine din pct de vedere tactic, erau solizi pe teren. Mai aducea Rednic 4,5 jucători și trageam la titlu. Prunea și Neagoe au făcut prăpăd la Dinamo. Mie nu îmi vine sa cred ca ăștia cică se pricep la fotbal. Cum sa aduci la Dinamo jucători expirați, refuzați, retrogradați???? Cum se poate asa ceva la Dinamo??? Când vad apărarea lu Dinamo, la fiecare meci îmbătrânesc 3 ani. Prunea nu are nici o treabă, nici un talent. El se mira ca prostu, ca o sa facă, ca trebuie să își revină jucătorii. Ba Prunea ești tâmpit???? Ai adus gloabe la Dinamo. Cu ăștia retrogradam!

Hai sa nu ne iluzionam totusi, nu trageam la niciun titlu nici cu Rednic. Poate la locurile 5-6. Dar evident nici pe ultimul loc nu am fi fost. Prunea a facut un lot groaznic, inevitabil va urma o alta remaniere mare la iarna. Prunea a vrut sa ii faca o "aroganta" lui Rednic si sa rada o echipa complet ( stilul lui Rednic din pacate) si sa faca alta de la zero. Sau aproape. Din pacate pt noi, Prunea a esuat lamentabil si sincer nu stiu cum si daca ne mai salvam. Prunea a ramas deja in folclorul fotbslistic cu acea gafa monumentala de la World cup 94, sper sa isi adauge la palmares retrogradarea lui Dinamo.

dvd1
dvd1  •  17 August 2019, 04:03

E foarte clar ca Dinamo anul asta retrogradeaza 100% direct de pe ultimul loc. Se mai indoieste cineva? Aud?

dobrinibamus
dobrinibamus  •  17 August 2019, 01:35

Dimano ... pe ultimu loc !!! ha ha ha ha ha ha ! Nu ma pot opri !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează