FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chipciu a luat "roşu" direct, dar a primit DOAR o etapă de suspendare!

Alexandru Chipciu a primit
Alexandru Chipciu a primit "roşu" direct pentru o intrare de la spate cu talpa pe gamba lui Guilherme

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 08 mai 2012 17:31

Alexandru Chipciu a primit "roşu" direct în meciul cu Concordia Chiajna, dar Comisia de Disciplină s-a arătat indulgentă cînd a judecat faultul comis de stelist, astfel că l-a sancţionat doar cu o etapă de suspendare, deşi, în mod normal, trebuia să primească două.

În minutul 36 al partidei de la Chiajna, la scorul de 1-0 pentru roş-albaştri, Alexandru Chipciu a fost eliminat de "centralul" Augustus Constantin.

Mijlocaşul de bandă stelist a avut o intrare de la spate cu talpa pe gamba lui Guilherme, în faţa băncii de rezerve a Concordiei, şi arbitrul vîlcean i-a arătat direct cartonaşul roşu.

Este prima eliminare pentru Chipciu în Liga 1 de la debutul lui pe prima scenă în sezonul 2009-2010. Fotbalistul de 22 de ani va rata meciul de acasă cu Ceahlăul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (111)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  08 Mai 2012, 20:30

Exact ca Marius Niculae dupa meciul de la Galati. Deci, paritate. Noroc cu Balaj, care i-a de la toata lumea. A inventat un penalty care nu a existat si i-a dat lui Dinamo un handicap 1, la Sibiu. A jucat nenea Balaj la pariuri pe "primul penalty pentru dinamo"? Cota 17. O fi pus nenea Balaj, prin interpus, 100 de mii de parai si a luat 1,7 milioane de euroi? Sa tot arbitrezi asa. Saracii, au baremuri la jumate, ma! Nici nu conteaza jucatori la pariuri, arbitri isi fac la bani si ne prostesc pe noi cu nenea CraciunSamsung.

peter_rapid
peter_rapid  •  08 Mai 2012, 20:22

fac recurs si poate juca maine ;))

draki
draki  •  08 Mai 2012, 20:18
Postat de draki pe 08 Mai 2012, 20:18

Hamza a luat rosu direct si a primit o etapa, toti jucatorii care au luat rosu direct au primit o etapa, nu sa scris niciodata asta, acum se scrie ca doar e vorba de steaua.

Zerka pardon.

Vezi toate comentariile (111)
Comentează