FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chipciu se gândeşte deja la campionatul viitor şi speră să prindă lotul României pentru Euro: "Revanșă? Astra nu e o rivală!"

Articol de - Publicat luni, 16 mai 2016 00:00

Înainte să plece cu lotul echipei naţionale în cantonamentul din Italia, Alex Chipciu a participat ieri la finala Cupei Danone şi a vorbit despre sezonul recent încheiat şi de planurile sale de viitor.

"Nu a fost un an bun pentru noi, am pierdut campionatul și Cupa României. Personal, e un paradox, am reușit cele mai multe goluri de când sunt la Steaua! Am 9 goluri, dar nu mai intru în detalii că nu mai are rost. Oricum, la anul vom fi mult mai motivați. Nu vreau să ne luăm nicio revanșă la anul pentru că Astra nu are nicio rivalitate cu Steaua! Ce pot să zic eu despre ei? Eu vreau să iau campionatul pentru mine și pentru tot ceea ce înseamnă Steaua! Important e să vină jucători foarte buni care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele", a spus mijlocașul de 26 de ani.

"Devin penibil să vorbesc de transfer"

Chipciu e fericit că a fost chemat de Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire de dinainte de Euro şi speră să fie şi în lotul pentru turneul final: "Nu știu dacă a fost o surpriză să fiu chemat la lot, dar să vedem dacă voi merge și la Euro. Dacă stau cu gândul la Franța mă consum foarte mult, așa că o iau din aproape în aproape și vedem ce o să fie. Normal că m-am bucurat că sunt în lot acum, dacă nu eram poate era o dezamăgire, dar cu siguranță nu comentam acest lucru. Steaua are foarte mulți jucători români buni și era normal să fim mai mulți convocați, față de cei de la Astra, care în primul 11 au mai mulți străini".

Mijlocașul nu a ezitat să discute și despre o posibilă plecare de la Steaua în această pauză competițională: "Cred că voi rămâne la Steaua, nu știu dacă a mai fost vreo ofertă ca să pot pleca. Au mai fost discuții să plec de-a lungul timpului, dar până nu ai nimic concret nu poți să vorbești despre o plecare sau de alte lucruri, pentru că devii penibil. Eu știu că nu e ceva concret în acest moment."

"Ciprian Marica are ceva probleme la genunchi, încă îl mai doare, știu asta pentru că și eu am trecut prin aceste momente, e foarte greu să fii sută la sută! E un jucător de mare valoare"
Alexandru Chipciu, mijlocaș Steaua

2.500.000 €este cota de piață a lui Chipciu, al doilea jucător ca valoare din lotul Stelei după Varela, cu un milion de euro mai scump

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
its1134
its1134  •  16 Mai 2016, 18:22
Postat de its1134 pe 16 Mai 2016, 15:36

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

its1134
its1134  •  16 Mai 2016, 15:36
Postat de Nicolae Veres pe 16 Mai 2016, 15:29

CE tupeu are acest fodbalist care in anul 2015,2016 a fost cel mai penibil la FCSB asta inseamna ca ce caracrer au uni oameni ca si directorul sporti .MM.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

900036066809402
Nicolae Veres  •  16 Mai 2016, 15:29

CE tupeu are acest fodbalist care in anul 2015,2016 a fost cel mai penibil la FCSB asta inseamna ca ce caracrer au uni oameni ca si directorul sporti .MM.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează