FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chiricash pentru toţi » Plecarea lui Chiricheş la Tottenham a adus profituri mari pentru Steaua, Pandurii şi impresari

Chiricheș a plecat la Tottenham pe 9,5 milioane de euro
Chiricheș a plecat la Tottenham pe 9,5 milioane de euro

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 septembrie 2013 20:48

Transferul stoperului la Tottenham a adus profituri enorme pentru fostul său club, pentru cel care l-a vîndut în Anglia, dar a produs cîştiguri mari şi pentru agenţi săi.

Trecerea lui Vlad Chiricheş de la Steaua la Tottenham nu e doar cel mai mare transfer realizat vreodată de la un club din România în străinătate. Tranzacţia avut un efect de domino în privinţa cîştigurilor pe care le-a produs tuturor părţilor implicate în acest transfer.

Chiar şi Pandurii, fostul său club, a avut de profitat. Avînd un procent de 20 la sută dintr-un viitor transfer, gorjenii au primit în cont, cu doar două săptămîni înainte de vînzare, alţi 500.000 de euro, răscumpărarea procentelor, care puse lîngă cele 800.000 de euro, plătite de Steaua în ianuarie 2012, au produs un profit uriaş.

La fel şi pentru Steaua, care raportează un cîştig net de 8,2 milioane într-un timp extrem de scurt din momentul în care a investit în jucător.

În fine, ultima categorie e reprezentată de impresarii fotbalistului. Ioan şi Victor Becali, conform contractului, vor încasa cîte 5 la sută din salariul lui Chiricheş, care a semnat pînă în vara lui 2018, perioadă în care fraţii vor încasa minimum 360.000 de euro!

586572-profit-chiriches.jpg

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
vvalyy
vvalyy  •  11 Septembrie 2013, 16:45
Postat de talpaiadului pe 11 Septembrie 2013, 16:31

Dupa cum a jucat cu turcii, nu face nici cat o ceapa degerata. Cred ca englezii deja regreta teapa luata. Chiriches va incepe rezerva, va continua in afara lotului si va termina imprumutat sau vandut pe mai nimic.

fugi si te culca ....nici nu stii ce e ala fotbal si tu comentezi valoarea unui jucator dupa un meci....esti jalnic :-j

talpaiadului
talpaiadului  •  11 Septembrie 2013, 16:31

Dupa cum a jucat cu turcii, nu face nici cat o ceapa degerata. Cred ca englezii deja regreta teapa luata. Chiriches va incepe rezerva, va continua in afara lotului si va termina imprumutat sau vandut pe mai nimic.

treadstone
treadstone  •  11 Septembrie 2013, 12:33

S-a transferat azi? Sau despre ce e vorba aici?Ori e un atac la Chiriches ptr ca a evoluat slab? Cand Bale va face un joc slab va fi linsat de spectatori daca stam sa ne gandim ca s-a platit de 10 ori mai mult. Pe Kaka Real a dat 70 mil si a jucat 5 meciuri cap-coada. Daca nu e niciun atac, articolul e expirat rau.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează