FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Chivu a dezvăluit toată discuția avută cu Mourinho: "Nu înțelegea de ce e FCSB" + Scouterii lui United cu ochii pe Derby de România

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 17:58

Cristi Chivu a explicat în detaliu ce a discutat la întâlnirea pe care a avut-o cu Jose Mourinho în turul semifinalei Europa League dintre Manchester United și Celta Vigo.

Fostul căpitan al echipei naționale spune că tehnicianul englezilor nu înțelegea care-i situația de la FCSB. Mai mult, portughezul i-a dezvăluit acestuia că a avut oameni la Derby de România de pe 1 mai, când Dinamo s-a impus cu 2-1.

"Bine că nu ați înțeles înainte ce discuții aveam. A spus că era cineva de la United prezent la derby-ul Dinamo - Steaua. Eu nu pot să spun FCSB, pentru mine e Steaua, chit că se supără cine se supără. Pentru mine FCSB e Steaua București. Din păcate, aceste probleme au un ecou. Lumea rămâne surprinsă de ceea ce se întâmplă. Aveam puține branduri din punct de vedere sportiv.

Steaua era unul dintre ele și au reușit să-l distrugă și pe acesta. Se face și cu Hagi, și cu Năstase, Nadia noroc că nu e în țară. Dacă ar fi fost, o făceau praf și pe ea.

Mourinho a fost haios că nu înțelegea de ce FCSB. Prima oară a spus Steaua, apoi și-a amintit că e FCSB", a declarat Cristi Chivu la TV Dolce Sport.

Citește și: Dialog surprinzător între Chivu și Mourinho » Cei doi au vorbit despre subiectul FCSB: "Ce s-a întâmplat acolo?!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
kla2005
kla2005  •  03 Iunie 2017, 08:00

Ramai fara cuvinte cand un om, de care doar banui ca e un mare caracter, dl. Chivu, explica in doua fraze cum isi bate joc statul roman de Steaua! Culmea e ca jucatori, legende, oameni de valoare care nu au avut de a face cu Steaua sau au avut foarte putin timp se lupta cu onestitatea pentru ea....in timp ce "legendarii castigatori ai CCE" o calca fara mila sub bocancii cazoni!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Iunie 2017, 21:46

Cristi Chivu, 15 ani jucator la Ajax, Roma si Inter, de Hagi nu mai vorbim... Legende ale fotbaluluii romanesc. Si se gasesc sa-i spurce niste amarati, fanii echipei care, in lipsa fotbalului, nu se remarca decat prin coregrafii puerile.

bigdeal
bigdeal  •  01 Iunie 2017, 20:48
Postat de Nello Milano pe 01 Iunie 2017, 19:25

CE AI CHIVLE AI ÎNCEPUT SA-L LINGE ÎN URECHE PE JIJI CAUȚI ȘI TU UN CIOLAN DE ROS LA FCSB ? CINE EȘTI TU SA AI ALTA PĂRERE DESPRE O DECIZIE JUDECĂTOREASCĂ DEFINITIVA EROUL TĂU INCULT JIJI A FĂCUT MĂGARII CÂND A LUAT STEAUA AJUTAT DE ALTA *** BERCA MARELE ( PÂRȚ ! ) HAGI BLATANGIUL .

Ce sa-i faci Nelule, nu toti sunt muratori in Milano, ca tine, sa castige asa mult!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close