FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL, DUMINICĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

”Cîine” contra ”cîine” » Duelul generaţiilor între doi foşti fotbalişti de marcă ai lui Dinamo

Revenit după o suspendare, Vali Lazăr poate fi omul decisiv al dinamoviștilor în derby-ul de mîine seară
Revenit după o suspendare, Vali Lazăr poate fi omul decisiv al dinamoviștilor în derby-ul de mîine seară

Articol de - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 21:48

Mulţescu a scos săbiile la revenirea ca adversar în Ştefan cel Mare, Dănciulescu anunţă: ”Veţi vedea un Dinamo puternic”.

Profesorul a fost trufaş, elevul a îmbrăcat haina modestiei. Cel mai vîrstnic antrenor din Liga 1, Gigi Mulţescu, 63 de ani, îl va întîlni pe al doilea cel mai tînăr tehnician, Ionel Dănciulescu, 37 de ani.

Mulţescu a declarat ieri, cu toate că are un palmares negativ împotriva roş-albilor, ca tehnician: "Am cîştigat de multe ori împotriva echipei Dinamo în Ştefan cel Mare. La Petrolul e o atmosferă bună, cu entuziasm din partea jucătorilor. Sînt multe de spus despre perioada ultimului meu sejur la Dinamo, pentru că eu am început construcţia echipei în condiţii grele. Am început cu unii şi au venit alţii, unii nu jucaseră de şase luni, alţii au venit după începerea campionatului şi a trebuit să-i aducem din mers la acelaşi nivel. Din păcate, în cel mai bun moment, pe stilul meu, cînd îmi merge bine, sînt dat afară". :)

L-a urecheat pe Lazăr
Nea Gigi a rupt colaborarea cu Dinamo, în septembrie 2013, cînd echipa era pe locul 12: "Întîlnirea mea cu «cîinii» nu are multe conotaţii. Dinamo a crescut frumos în ultima perioadă, poate crea probleme, dar are şi carenţe pe care vrem să le speculăm". Despre Dănciulescu? "Este la început, un învăţăcel, nici acte în regulă nu are". Despre Vali Lazăr, căpitanul roş-albilor? "Am constribuit decisiv la aducerea lui la Dinamo, însă recunoştinţa e floare rară. I-am transmis asta, faţă în faţă".

"Au şi slăbiciuni"
Danciu-gol a evitat să fie caustic: "Nu am emoţii la debutul în Ştefan cel Mare, cum n-am avut nici la Mediaş. Eu doar am încredere în băieţi. Veţi vedea duminică un Dinamo puternic! Vom lupta, veţi vedea sacrificiu, dăruire pînă la epuizare. Sînt încrezător după cum i-am văzut pe băieţi în această săptămînă. Va fi greu cu Petrolul, însă noi sîntem Dinamo, jucăm acasă şi nu sîntem obişnuiţi să ne propunem puţin".

Despre Petrolul? "Are jucători cu o calitate peste media campionatului românesc, ce pot face diferenţa oricînd. Nu voi lua măsuri speciale, ar trebui să iau pentru jumătate din echipă. Totuşi, nu există o favorită certă. Trebuie să credem în victorie, Petrolul are şi slăbiciuni".

7 eşecuri are Mulţescu ca antrenor, în Liga 1, contra "cîinilor". Plus 4 victorii şi două remize. În Cupa României, a mai jucat trei meciuri, două înfrîngeri şi un egal

3 campionate are Mulţescu cîştigate ca fotbalist al roş-albilor, în 6 sezoane. A marcat de 29 de ori în 132 de partide. În palmares mai are 9 goluri în 20 de prezenţe în cupele europene

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Speech-uri pentru jucători
Două foste glorii ale roş-albilor, Claudiu Vaişcovici şi Ionel Augustin, i-au vizitat pe jucătorii lui Dănciulescu în cantonament, după ce săptămîna trecută, înaintea victoriei de la Mediaş, Cornel Dinu le-a vorbit fotbaliştilor. "Vaişcovici şi Augustin ne-au vorbit din suflet, ne-au atins la coarda sensibilă. «Fiţi răi, fiţi "cîini" adevăraţi! Voi trebuie să realizaţi că reprezentaţi o forţă din momentul în care îmbrăcaţi tricoul lui Dinamo. Arătaţi că jucaţi pentru milioane de suporteri», ni s-a transmis din partea celor doi", au dezvăluit fotbaliştii din Ştefan cel Mare.

"La Dinamo am visat mereu să joc"
Traian Marc, 31 de ani, a oferit un interviu revistei "Dinamo în Ring", înaintea confruntării cu Petrolul, în care s-a arătat mulţumit de sosirea sa în Ştefan cel Mare: "Sînt foarte fericit că port tricoul lui Dinamo, unde am visat dintotdeauna să joc. Este cea mai mare realizare a mea pe plan profesional şi de aceea mă străduiesc să nu ratez şansa care mi-a fost oferită. Mă simt minunat la Dinamo".

"Ploieştenii sînt afectaţi"
Directorul sportiv Cristi Bobar are încredere că Dinamo se va impune în faţa Petrolului, afirmînd pentru GSP.ro: "Jucătorii ploieşteni n-au cum să nu fie afectaţi că patronul lor are necazuri, mai ales că de la el vin banii. Totuşi, luăm meciul foarte în serios, chiar dacă adversarii se confruntă cu probleme. Jucătorii lui Dinamo sînt mai mult decît motivaţi".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
miki23
miki23  •  30 Noiembrie 2014, 11:28
Postat de 1745flo pe 29 Noiembrie 2014, 23:29

Cel mai bun sa castige! adica DINAMO!

Vise ,va batem si cu rezervele:)))))))

1745flo
1745flo  •  29 Noiembrie 2014, 23:31
Postat de basexu pe 29 Noiembrie 2014, 17:32

Idolul nostru e clubul in sine, maidanezule :)

Basexule, ce facusi? Votasi cu ponta saracule?;))))

1745flo
1745flo  •  29 Noiembrie 2014, 23:29

Cel mai bun sa castige! adica DINAMO!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează