FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîine" cu acte în regulă! » Alex Pena va evolua un sezon la Dinamo

Alex Pena, ultimul transfer al lui Dinamo, s-a pregătit astăzi cu echipa secundă a lui Dinamo foto: Cristi Preda +3   FOTO
Alex Pena, ultimul transfer al lui Dinamo, s-a pregătit astăzi cu echipa secundă a lui Dinamo foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 13:48

Alex Pena, portarul de 21 de ani luat împrumut de la Roma, se va pregăti de mîine cu roş-albii.

Roş-albii au rezolvat ieri al doilea transfer pentru prima echipă, este vorba de portarul Alexandru Pena, 21 de ani, adus de la AS Roma. Clubul din Cetatea Eternă l-a împrumutat un sezon pe goalkeeper în Ştefan cel Mare. Fotbalistul a ajuns deja în ţară şi astăzi s-a antrenat cu echipa secundă a lui Dinamo. Pena a insistat să vină la Dinamo, declinînd alte două variante din liga secundă italiană. Sosirea celui de-al 4-lea portar pentru Dinamo va duce la despărţirea de Kristijan Naumovski, macedoneanul care nu s-a adaptat la Bucureşti.

Mitică îi cîntă lui Borcea
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a dezvăluit ieri că s-a antrenat suplimentar pentru a face show la nunta lui Cristi Borcea, de pe 28 august: "Mi-am reparat spatele, vreau să încing o horă care să-i impresioneze pe toţi. Va fi spectacol la nunta lui Borcea. Eu îi dedic o melodie, pe care i-o poate cînta soţia sa: "Uşor, puiule, uşor!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
sdoru
sdoru  •  19 August 2011, 09:38

Am dori sa vedem achizitionati la dinamo niste mijlocasi cu forta de patrundere, care sa alerge,care sa fie prieteni cu mingea,care sa puna osul,care sa traga la poarta de la 20-25m!!!!fundasi centrali care nu permit atacantilor adversi sa preia mingea!!!!!!bafta pena!!!!!!!!sa plece curca!!!!!!

duta_dd
duta_dd  •  19 August 2011, 09:13

CE SPUNETI ''domnu'' borcea? - e bine asa? e bine cu neputinciosii aia din teren pe care ''va'' incapatanati sa-i tineti in echipa? e bine sa ne facem de cacao ca de obicei? e bine doar sa dati din cioc ca sa va considere unii ''suporteri'' zmeu cand de fapt sunteti o amarata de cotarla....????

john_allen
john_allen  •  18 August 2011, 19:47

Sa plece Curca! De ce sa plece Naumovski? Curca e batran si in plus Naumovski e mai tanar si se tine de treaba,e inalt si are valoare... Se va duce de rapa si New Dinamo.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează