FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîine" fără să ştie! » Andrei Cristea credea că e liber de contract, dar e obligat să revină la Dinamo

Andrei Cristea va reveni zilele
acestea la București și își va
lămuri situația
Andrei Cristea va reveni zilele acestea la București și își va lămuri situația

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 28 mai 2012 10:13

Conform unei clauze semnate la transferul lui Cristea la Karlsruhe, atacantul de 28 de ani revine obligatoriu la Dinamo pînă în 2015, întrucît nemţii au retrogradat în liga a 3-a


Dinamo şi-a întărit ofensiva cu Andrei Cristea, care revine de la Karlsruhe, formaţie recent retrogradată în divizia a 3-a germană. Vîrful de 28 de ani credea că acum este liber de contract şi poate negocia cu orice club îl doreşte. A ignorat însă faptul că, în momentul trecerii sale la Karlsruhe, în ianuarie 2011, Dinamo a strecurat în acte un paragraf prin care Andrei trebuie să redevină "cîine" pentru încă trei sezoane, în clipa în care se desparte de nemţi.

"Ori se întoarce la Dinamo, ori rămîne la Karlsruhe. Dacă vrea să meargă în altă parte, clubul respectiv trebuie să ne contacteze pe noi pentru un transfer", explică conducătorii din Ştefan cel Mare. Acest aspect nu reprezintă un impediment pentru Cristea, care îşi doreşte să revină sub comanda lui Bonetti, cu care s-a înţeles foarte bine în mandatul precedent al italianului. Singura problemă o reprezintă salariul: la Karlsruhe, Andrei avea 300.000 de euro pe an, în timp ce în Ştefan cel Mare va reveni la vechiul contract, de 150.000 de euro pe sezon.

675.000 de euro a încasat Dinamo pentru transferul lui Cristea la Karlsruhe, în ianuarie 2011

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  29 Mai 2012, 22:36
Postat de alpin pe 28 Mai 2012, 10:42

Daca stie, de ce a avut impresia ca e liber de contract?!?

A sperat că vor fi uitat cei de la Dinamo de clauza respectivă, a făcut şi el pe neştiutorul doar-doar va scăpa să apuce să semneze cu altcineva un contract mai avantajos din punct de vedere financiar pt el! Sau crezi că jucătorii nu sunt în stare de un pic de actorie în declaraţiile pentru presă??!

florinch
florinch  •  29 Mai 2012, 00:48
Postat de bad75 pe 28 Mai 2012, 14:53

Eu zic sa-l lase pe Cristea sa aleaga el unde vrea sa mearga,dal in pielea mea de contract ca am mai repatriat noi si am terminat pe 6.Borcea daca zici ca tii la dinamo,fa in pielea mea si tu 3-4 achizitii de top,ca ne-am saturat de elefanti si de frimiturile pe care le-au lasat altii pentru dinamo.Daca nu mai vreti performanta pentru Dinamo,cea ce nu cred ca ati vrut sa faceti vreodata vindeti clubul la altul,ca sunt destui care sunt interesati de el si numai incercati sa-l tineti voi asa in amorteala in primele 6 locuri,ca ne umiliti.Vrem Dinamo sa castige titlu la diferenta mare de puncte campionatul,sa nu existe dubii si sa facem si performanta pe plan european.

Ia spune tu unul interesat sa cumpere Dinamo?Eu nu cred ca exista cineva care sa dea o gramada de bani pe care nu stie daca si-i va recupera vreodata.Singurul care sa cumpere este,poate,Copos.

claudiuliviu
claudiuliviu  •  28 Mai 2012, 20:33
Postat de alpin pe 28 Mai 2012, 08:34

Hai sa-ti dau un exemplu: In 1987, Steaua l-a transferat pe Hagi FARA acordul clubului Sportul Studentesc! Legitimatia lui Hagi e si acum la cei de la Sportul!! Dar, la ordinul celor "de sus", lui Hagi i s-a facut o alta legitimatie!!! Deci, In Rrromanikka se poate orice!!! Cat despre contractul lui Cristea... e tipic pentru noi: jucatorii, orbiti de mirajul banilor si al promisiunilor, semneaza ca primarul; fara sa studieze contractul, sau sa apeleze la un procurator corect!!! Wesley, de exemplu, nici nu vrea sa discute ceva. Te trimite imediat la impresarul sau. Care nu poate fi pacalit cu clauze "secrete".

Hai mai taci cu "asa e in Rrromanikkka, orice in Rrrromanikkka". De parca am fi cei mai hoti si la noi se intampla cele mai mari ilegalitati. Sa fim seriosi, da si tu dovada de un pic de patriotism si nationalism. Cand aud prostii de genul asta mor. "Ploua cu galeata, nivelul apei in Bucuresti e de 15 cm! Pfiu! Numai in Romania se poate intampla asta!" Mai terminati naiba cu prostiile astea. ON-TOPIC: Andrei Cristea ar fi un transfer bun, mai ales ca e mai tanar decat Niculae si Danciulescu; ar fi o solutie acest sezon!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează