FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinele" Birindelli sare în apărarea Stelei: ”Nu merita să piardă cu Trnava!”

Birindelli a ajuns la Dinamo odată cu Bonetti, în aprilie trecut
Birindelli a ajuns la Dinamo odată cu Bonetti, în aprilie trecut

Articol de - Publicat vineri, 03 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 august 2012 13:38

Deşi este la Dinamo, ca secund al antrenorului Dario Bonetti, Alessandro Birindelli nu s-a sfiit să sară în sprijinul rivalei Steaua, criticată după ce a pierdut meciul de acasă cu Spartak Trnava, 0-1 în prima manşă a turul 3 preliminar din Europa League.

Steaua a făcut o partidă foarte bună cu Trnava. Nu merita să piardă, judecînd după ce s-a întîmplat în tot meciul”, a zis, într-o conferinţă de presă, fostul fundaş italian. El s-a referit şi la Rapid, umilită la Heerenveen (0-4): ”Rapid a fost pusă tare în dificultate de Heerenveen. A suferit tehnico-tactic”.

În acest context, ”mie îmi displace că echipele din România pierd în cupele europene, deoarece eu vreau ca ele să avanseze mult în Europa pentru a creşte nivelul valoric. Oricum, nivelul campionatului românesc este în creştere”.

Birindelli s-a referit şi la posibilitatea sosirii la Dinamo a fostului său coleg de la Juventus, Adrian Mutu: ”Noi, cei din stafful tehnic, nu am discutat de Mutu. Dar, dacă cei din conducere vor să ne facă un asemenea cadou, noi îl primim cu plăcere”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
inginerul.
inginerul.  •  05 August 2012, 00:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

parearea mea: esti praf! Vai de capul meu cum ai putut sa distrugi limba romana...Nu prea ti-a placut scoala din ceea ce vad...

ninozo
ninozo  •  04 August 2012, 10:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ma scuzi, acum am vazut ca ai distrus limba romana in mai multe cazuri ....vai de capul meu

ninozo
ninozo  •  04 August 2012, 10:00
Postat de roxana.lucian pe 04 August 2012, 00:19

Nu sti ce vorbesti sau nu teai uitat la meci sa vezi cat ghinion o avut steaua. Nu numai ca o aparat si portarul slovaciei dar mingea parca nu a vrut sa intre in poarta. Si mai terminati cu blaturile pentru ca nau rostul. Cum mai am spus si i-ti mai repet si tie o data pentur ca nu ganditi si va lipseste ceva din caput. Nu am timp sa-ti spun cu ce echipe a jucat steaua in europa pentru ca sunt multe. Nu cred ca au facut echipele acelea blat cu steaua. Daca tu crezi asa ceva ar trebui sa te spanzuri. Pe mine ma mira cum ati fost pe primul loc in campionat si ati terminat pe 5. Sa inteleg ca nu mai ati avut bani de sampani. Mai bine dute la culcare ca te somn si nu sti ce vorbesti.

Ai distrus limba romana in cateva randuri!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează