FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" ajută Giuleştiul » După Marius Niculae, alţi doi dinamovişti au sărit în ajutorul rapidiştilor

Bratu şi Dănciulescu alături de unul dintre reprezentanţii fanilor rapidiști // Foto: Facebook
Bratu şi Dănciulescu alături de unul dintre reprezentanţii fanilor rapidiști // Foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 22:44

După ce Marius Niculae le-a donat rapidiştilor o pereche de ghete, alţi doi dinamovişti au sărit în ajutorul rivalei din Grant.

Roş-albii nu traversează nici ei o perioadă foarte bună, fiind deja în insolvenţă şi excluşi din Europa. Totuşi, o parte dintre gloriile lui Dinamo s-au hotărît să ajute, simbolic, "duşmanii" din Giuleşti. Primul a fost Marius Niculae.

"Săgeată" a donat o pereche de ghete, pentru a fi scoasă la licitaţie. După Niculae, a venit rîndul lui Ionel Dănciulescu, care a oferit un şort cu autograf, şi a lui Florin Bratu, care a contribuit la licitaţie cu o minge, şi ea semnată.

"Danciu" a explicat pentru Gazetă gestul făcut: " Rapid înseamnă, alături de Steaua, un adversar de tradiţie. Eu ştiu că atunci cînd un adversar este în dificultate, trebuie să îl ajuţi, din iubire pentru fotbal şi pentru frumuseţea spectacolului. Ce am făcut noi este ceva simbolic, nişte gesturi prin care sperăm să motivăm cît mai mulţi iubitori de fotbal să sprijine un club de tradiţie ce trece prin momente grele".

"Au dispărut prea multe echipe de tradiţie ale fotbalului românesc. Să dispară şi Rapidul ar fi deja prea mult. Sper din tot sufletul ca giuleştenii să o scoată la capăt şi să ne duelăm din nou în prima ligă" (Ionel Dănciulescu, director general Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 04:29
Postat de bigiu pe 06 Iunie 2014, 20:15

BRAVO FORZA DINAMO

asa e, superb gest ; forza Dinamo !

bigiu
bigiu  •  06 Iunie 2014, 20:15

BRAVO FORZA DINAMO

zidane92
zidane92  •  06 Iunie 2014, 19:28
Postat de zizu pe 06 Iunie 2014, 12:18

ACESTE LUCRURI S AU INTAMPLAT DOAR FIINDCA RAPIDISTII AU FOST IRONIZATI DE PREA INCHISUL SI IMPERTINENTUL MM.......IN PLUS SA NU UITAM SI EPISODUL BRICHETA...ORCHESTRAT SI PUS IN SCENA TOT DE CONDUCEREA STELEI.....

Cand l-au umplut de flegme pe jean fernanadez la meciul cu psg,ca a fost omul nevoit sa se schimbe la pauza tot mm e de vina? Hai mai lasati-ma galeria lor e minunata cand vor dar episoade gen ala de dupa un 3-3 la galati in care maftei capitanul lor statea cu capul in pamant si dardaia de frica langa autocar sa nu il bata "suporterii" nu au ce cauta intr-o tara care vrea si fotbalistic si social sa se duca spre civilizatie nu spre a fi "manglabesul" europei!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează