FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii", alertaţi de problemele medicale ale lui Issa Ba » Senegalezul nu ţine 90 de minute!

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iulie 2012 22:38

Problemele la genunchi ale senegalezului nu-i permit fotbalistului să reziste un meci întreg pe teren.


Văzut iniţial drept omul care să-l facă uitat pe Djakaridja Kone, senegalezul Issa Ba, 30 de ani, are probleme medicale ce nu-i permit, momentan, să poată fi o soluţie fermă, meci de meci, timp de 90 de minute. Închizătorul suferă de pe urma unor mai vechi dureri şi recidive la genunchi, astfel că nu poate rezista, la un ritm susţinut, pe durata unei partide întregi. De aceea jucătorul a şi fost menajat la unele antrenamente ale acestei săptămîni, iar prezenţa pe teren, mîine seară, la Severin, este pusă sub semnul întrebării.

"De văzut cum va rezista cînd se va acumula oboseala mai multor partide. Ar fi păcat de el şi de noi, fiindcă e un factor de echilibru în echipă, cel puţin aşa s-a văzut pînă acum", au declarat coechipierii lui Issa Ba.

Dacă africanul va mai avea dureri din cauza problemelor medicale, el ar putea ajunge din nou pe mîna doctorilor, însă fotbalistul a transmis conducerii şi colegilor că-şi asumă orice risc pentru a-şi duce mai departe cariera.

7.000 de euro este salariul lunar al lui Issa Ba la Dinamo, senegalezul fiind de acord imediat cu propunerile salariale ale "cîinilor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
redbuldog
redbuldog  •  19 Iulie 2012, 13:45

Issa nu rezista 90 de minute..pentru ca are 7000 pe luna adica jumatate din cat are sarmarul Pulhac! Daca ii dau si lui macar 10000 sa vezi cum nu-l mai doare nimik dar nici pe investitori burta si kapul..

therealfan99
therealfan99  •  19 Iulie 2012, 11:44

Issa Ba ar trebui sa isi revina pana la meci pentru ca, el si cu Boubakar sunt niste jucatori esentiali in linia mediana!!

biancorossi
biancorossi  •  19 Iulie 2012, 11:15

e bine ca tine si 88 de minute..)) in rest, mul;tumim pentru atentie. pana acum se scria un articol/saptamana despre dinamo. acum se scrie unul/zi. e ceva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează