FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE ”Cîinii” aşteaptă rezultatele de la vizita medicală de mîine pentru a rezolva alte 3 transferuri

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 iulie 2013 20:57

UPDATE: Dinamo nu s-a înţeles cu tunisianul Aymen Ben Amor şi jucătorul nu va rămîne la echipa din Ştefan cel Mare. Testele medicale de azi au relevat nişte probleme pe care le are fundaşul. Postul pe care joacă Ben Amor este unul deficitar pentru ”cîini”, care au doar două variante pentru poziţia de fundaş stînga. Este vorba de Collins Fai şi tînărul Andrei Radu.

 

Şefii din Ştefan cel Mare speră să mai rezolve patru transferuri, cel puţin, pînă la startul sezonului, vineri, la meciul din deplasare de la Timişoara.

Astăzi, conducătorii au ajuns la acorduri cu fundaşul stînga tunisian Aymen Ben Amor, cu mijlocaşul stînga brazilian Elton Figueredo, cu atacantul macedoean Duşan Savici şi cu vîrf paraguayan Ramon Cardozo. Cei patru au efectuat azi dimineaţă un set de analize medicale, dar vor mai face şi mîine vizita medicală, întrucît roş-albii vor să fie siguri că toţi sînt apţi. Se speră, de asemenea, ca toţi patru să poată ajunge extrem de rapid să lupte pentru titularizare în echipa lui Mulţescu.


"Savici seamănă la figură cu Gică Hagi. Îmi place de el, am văzut că este agresiv. Sperăm ca toţi să ajute cît mai curînd Dinamo"

Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo, la "Fanatik Show", Digisport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
neuer1606
neuer1606  •  16 Iulie 2013, 19:56
Postat de ave_biancorossi pe 15 Iulie 2013, 21:22

faci parte din lista interminabila a celor care clatina zilnic din cap, de 3 luni incoace. peste alte 3 luni o sa va pun niste intrebari mai inchizitoriale si necum ironice. deocamdata prefer sa va las in pace, doar ma minunez de cata superficialitate aveti.

Pana la urma tu esti ala care a trancanit zilnic de transferuri si uite ca nu a mai venit nimeni...

redbuldog
redbuldog  •  16 Iulie 2013, 09:36

Dah poate nu s-au inteles la bani,cu Ben Amor,jucator de travaliu ,polivalent care suteaza des la poarta cu ambele picioare, l-am urmarit in 2 meciuri si era cu 2 clase peste ceea ce are Dinamo in lot,pe acest post!Oricum Fai si Radu sunt solutii de perspectiva si nicidecum certitudini,mai ales camerunezul care e de picior drept preponderent,l-am vazut in Anglia cum a dat cateva chifle cu stangul,iar solutia sugerata de Multescu cu Filip iar nu este viabila acum...

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  16 Iulie 2013, 02:50
Postat de neuer1606 pe 15 Iulie 2013, 21:31

Nu stiam ca ai cumparat site-ul, vad ca nu mai are nimeni voie sa comenteze daca are pareri diferite de cele ale tale.

.))))))))))))))))))))))))))))))))))) super. nu l-am cumparat, l-am inchiriat temporar..))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează