FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

"Cîinii" au fost privaţi de un penalty

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

La 0-0, în minutul 5, "centralul" Haţegan nu a dictat o lovitură de pedeapsă pentru "cîini" şi nu l-a eliminat pe Bălaşa.

Dinamo a fost prejudiciată de arbitru în startul meciului de sub Tîmpa. Faza s-a petrecut în minutul 5, în careul braşovean. Marius Niculae a recentrat cu capul la colţul lung, peste Mincă, Moţi a trimis cu capul înspre poarta goală, dar mingea a fost blocată de Bălaşa, aflat la mai puţin de un metru de stoperul dinamovist.

Fundaşul Braşovului a sărit în stilul portarilor la handbal, iar reluările TV arată că a oprit mingea cu mîna din drumul spre gol! Nici "centralul" Ovidiu Haţegan şi nici asistentul Adrian Vidan nu au semnalizat infracţiunea lui Bălaşa, în ciuda protestelor vehemente ale dinamoviştilor, lăsînd jocul să continue. "Faza e una dificilă. Decizia corectă era penalty pentru Dinamo şi cartonaş roşu pentru Bălaşa", a explicat fostul arbitru Aron Huzu la GSP TV.

Dinamo a primit şi o decizie favorabilă în minutul 72, atunci cînd a primit un penalty din care a egalat la o fază la limită. Majernik l-a agăţat pe Liviu Ganea de umăr în afara careului, ţinerea a continuat pînă în preajma liniei de 16 m, iar Haţegan a acordat 11 metri şi cartonaş galben pentru braşovean.

"În acest moment, singurii arbitri asistenţi de la noi pe care i-aş enumera sînt Nica, Oniţa... Pe al treilea nu mi-l amintesc"
Aron Huzu, fost preşedinte CCA

Rubio certat de N'Doye
Imediat după golul lui Chipciu, N'Doye s-a îndreptat spre Rubio şi l-a certat pe argentinian. Mijlocaşul i-a imputat fundaşului că n-a strîns cum trebuie alături de Garat la faza pătrunderii fotbalistului braşovean: "Data viitoare joacă simplu, degajeaz-o în faţă!". Rubio nu a reuşit să-şi revină şi a fost scos de pe teren în minutul 55.

"Roşu" stupid
Lamine şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică în repriza secundă, după ce a luat două cartonaşe galbene în doar două minute. Mai întîi, l-a faultat din spate pe Torje la circa 20 de metri de propria poartă (50), iar apoi a comis un henţ stupid cînd a încercat să preia o minge (52). Ambele infracţiuni au fost taxate cu "galbene" de "centralul" Haţegan, care în minutul 54 a stîrnit proteste pentru că nu i-a acordat şi lui Moţi al doilea avertisment pentru un fault în tuşă la Hadnagy.

>> După ce au avut mai multe clinciuri la mijlocul primei reprize, N'Doye şi Ilyeş au fost chemaţi la ordine de "centralul" Haţegan, care a ameninţat că-i elimină dacă se mai lovesc.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
laur_espero
laur_espero  •  13 Septembrie 2010, 14:24

"exemplele"

laur_espero
laur_espero  •  13 Septembrie 2010, 14:14

mizeria stelista sa taca in pana mea din gura, ca numai prostii spune. A fost penalty clar pentru Dinamo si eliminare la Balasa. Moti nu trebuia eliminat, a fost un fault simplu de joc, s-a vazut pe reluare. Iar brasovenii sa nu mai manance caca prea mult, fiindca daca ii aduci sa joace la o echipa din Bucuresti le tremura chilotii. Vezi exemplurile lui sburlea, roman, ezequias si alte zburatoare. Daca juca steaua, primea sigur penalty in min. 5.

craz1est
craz1est  •  13 Septembrie 2010, 10:49

sa nu aud vreun stelist cum comenteaza ceva. Pana una alta steaua are 3 puncte frauduloase in clasament. Meciul cu Craiova a fost un meci de dosar penal. acea frauda nu poate fi comparata cu nimic.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează