FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" îl aşteaptă pe Mutu » "E cel mai bun!"

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de - Publicat sambata, 08 ianuarie 2011 00:00

Andrei Cristea îşi doreşte să îl aibă coleg în atacul cîinilor pe Adrian Mutu, iar Cristi Borcea face tot posibilul să îl aducă pe Briliant în Ştefan cel Mare

 

"Ne dorim cu toţii un an mai bun decît 2010 şi vom face tot posibilul să realizăm acest lucru. Mi-aş dori enorm să se reuşească transferul lui Mutu la Dinamo pentru că este cel mai bun", a spus Andrei Cristea.

Golgeterul lui Dinamo din sezonul trecut a comentat noile speculaţii care îl dau la Karlsruhe. "Am văzut că iar sînt transferat, dar pe mine nu mă cheamă nimeni la discuţii. Nu mă gîndesc la vreun transfer, vreau să rămîn la Dinamo şi să reuşesc lucruri frumoase aici", a completat Cristea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ionut.anton
ionut.anton  •  12 Ianuarie 2011, 18:18

mutu forever

ionut.anton
ionut.anton  •  12 Ianuarie 2011, 18:17

frate tu esti ne_bun !!!!!!!!!! adrian mutu valoreaza cat echipa nationala de aku pusa toata de 10 ori... ce ai in capul ala???? dak vine adi mutu dinamo inscrie de 3 ori mai mult...!!!! ce sa caute aia de la astra??? esti kiar dus.... dusss tareeee... fortzaaa adi mutuuuu

ddd_bv
ddd_bv  •  08 Ianuarie 2011, 12:43

Sant dinamovist de 40 de ani dar prostie mai mare ca asta nu credca am prins la Dinamo.A plecat un jucator bun n2 care zicese strica atmosfera si voi vreti sa aduceti un terminat de 32 de ani ce se crede mare vedeta dar care nu a fost decat un bufon in fotbal.Mai bine a-ti insista pe cei doi de la Astra care sant jucatori adevarati si sa-l lasati pe drogat sa se descurce.Sau poate vrea Borcea sa cotizam cumva sa platim daune catre Fiorentina?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează