FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, MÎINE, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Cîinii" îl vor pe Buchta

Milos Buchta, Buchta, Gaz Metan
Milos Buchta, Buchta, Gaz Metan

Articol de - Publicat sambata, 10 aprilie 2010 00:00

Dinamo îl monitorizează pe goalkeeper-ul Mediaşului, pe care şi l-ar dori din vară în condiţiile în care Curcă şi Dolha ar putea pleca

Roş-albii au început să zorească Departamentul de scouteri pentru a căuta un goalkeeper din vară, în condiţiile în care Emilian Dolha ar putea pleca din Ştefan cel Mare. Nici viitorul lui George Curcă nu este cert, mai ales că Dinamo nu agreează să achite 250.000 de euro către Farul Constanţa pentru transferul definitiv al portarului de 28 de ani. Un lucru este sigur: Dinamo va conta şi din vară pe Cristi Munteanu, care a fost lăudat de antrenori şi şefi pentru prestaţia foarte bună de la Tg. Jiu.

"Cîinii" îl au pe listă pe Milos Buchta, de la Gaz Metan Mediaş, pe care l-au monitorizat cu atenţie în ultima perioadă. "Ştim că Dinamo îl monitorizează pe portarul nostru, dar momentan sînt doar vorbe, nu ni s-a înaintat nici o propunere scrisă. Poate din vară", a zis o persoană din conducerea ardelenilor.

Cehul de 29 de ani a ajuns la Mediaş în vara lui 2009 şi a semnat pe trei ani, astfel că Dinamo va trebui să facă o ofertă concretă pentru a-l putea aduce pe portarul de 1,97 metri. Şefii din Ştefan cel Mare l-au avut în vedere şi pe portarul Ceahlăului, Tomas Villadsen, însă acesta e considerat prea mic, la cei 1,82 metri ai săi.

19 meciuri a jucat Buchta pentru Gaz Metan în Liga I, în acest sezon, în condiţiile în care îl are drept concurent pe Cosmin Vîtcă

5,79 este media notelor din Gazetă a portarului ardelenilor

Gesturi amicale
La finalul partidei cu Gaz Metan (1-0), din Ştefan cel Mare, suporterii dinamovişti l-au aplaudat pe Buchta, căpitanul ardelenilor în acel meci. Întîmplător sau nu, cehul le-a răspuns la fel, ba chiar a dus mîna la inimă.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (20)
gazistu
gazistu  •  13 Aprilie 2010, 10:01
Postat de pe 10 Aprilie 2010, 11:58

Gazule inainte de a pune punct pune dreaq liniuta aia la "nare" si "sal" ... 'tu'i mama ei de scoala.

NU TE SUPARA DAR EU NU FAC CALIGRAFIE AICI, important e ca mama facut inteles in ceea ce vreu sa zic....orikum mersi de sfaturi, chiar nu stiam :\

mia-eric
mia-eric  •  11 Aprilie 2010, 21:09

:P

mia-eric
mia-eric  •  11 Aprilie 2010, 21:09

ramane la noi !!! :P :Xx

Vezi toate comentariile (20)
Comentează