FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA 0-3

"Cîinii" sar la gîtul suporterilor: "Ne dezămăgesc"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 19:45

Dinamo a pierdut pe teren propriu contra celor de la Concordia Chiajna, scor 0-3,  iar la finalul meciului suporterii echipei au fost nemulţumiţi, au cerut demisia lui Stoican şi i-au huiduit pe jucători.

Vali Lazăr, cel care în tur a fost căpitanul echipei, a comentat prestaţia lui Dinamo şi atitudinea suporterilor.

"Trebuia să cîştigăm astăzi, dar cei de la Concordia au fost mai buni. Noi am început meciul slab şi am primit gol după o fază fixă.

Jocul s-a rupt după eliminarea lui Marc. Noi am încercat să marcăm, am atacat, dar Concordia a înscris pe contraatac. Vom trage linie după acest meci şi vom vedea ce va fi.

Am văzut că fanii au scandat demisia lui Flavius Stoican. Sînt liberi să zică ce vor. Suporterii ne dezamăgesc, pentru că vin să ne apostrofeze ", a spus Vali Lazăr la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (146)
chris_bu67
chris_bu67  •  22 Martie 2015, 19:14

Suporterii au dreptate domnilor pseudo-fotbaliști,apostrofarea e binemeritată,sunteți plini de sine,neputincioși,puturoși și cu pretemții.Dacă ați fi greci,sârbi sau croați v-ar rupe picioarele suporterii,dar românii sunt mai blajini.

mrbaubau.
mrbaubau.  •  19 Martie 2015, 02:53
Postat de alinacainerosu2009 pe 18 Martie 2015, 15:42

Noi nu suntem suporteri de rezultate,dar cand vezi cum evolueaza jucatorii,iti pierzi rabdarea...va dezamagim ? Nu stiu cine pe cine a dezamagit aseara,unii ma mir ca mai au curajul sa comenteze...daca as fi in locul lor,de rusine as tace!

bine zis alina, mercenarii astea ar trebui sa stea cu capu in jos si sa taca malc cand vad galeria, ai dracu de mercenari imputiti, ei cred ca aici e Avantu Scornicesti sa-si bata ei paula de clubu nostru drag si iubit.

alinacainerosu2009
alinacainerosu2009  •  18 Martie 2015, 15:42

Noi nu suntem suporteri de rezultate,dar cand vezi cum evolueaza jucatorii,iti pierzi rabdarea...va dezamagim ? Nu stiu cine pe cine a dezamagit aseara,unii ma mir ca mai au curajul sa comenteze...daca as fi in locul lor,de rusine as tace!

Vezi toate comentariile (146)
Comentează