FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Cîinii” schilodesc Ştiinţa! » Încă un val de olteni emigrează spre Ştefan cel Mare

Gîngioveanu şi Firtulescu ar putea fi coechipieri şi în Ştefan cel Mare
Gîngioveanu şi Firtulescu ar putea fi coechipieri şi în Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 20:39

Dinamoviştii vor să beneficieze de coma în care a intrat U Craiova şi poftesc şi la alţi jucători din Bănie. Pe lîngă Găman şi Bărboianu, rezolvaţi, roş-albii îi mai au în plan pe Firţulescu sau Gîngioveanu, Costea şi Gugu.

E clar, Dinamo e atrasă de Ştiinţa Craiova. I-a luat în trecut pe Balaci, Cămătaru, Gică şi Gabi Popescu, Stîngă, Claudiu Niculescu, plus un lot de 12 jucători în 2002, plus un alt lot, de 5, în 2005, iar în iarnă, pe Găman şi pe Bărboianu.

Acum, Cristi Borcea şi compania vizează să mai ia un lot de jucători. Dinamo vrea să beneficieze de dezafilierea sportivă a Universităţii şi să-i aducă gratis, doar cu contracte individuale, pe fundaşul Costinel Gugu, 18 ani, pe unul dintre mijlocaşii stînga Dragoş Firţulescu, 22 de ani, sau Constantin Gîngioveanu, 21 de ani, şi pe atacantul Florin Costea, 26 de ani.

"Ar fi un cadou frumos pentru fanii dinamovişti din partea acţionarilor. Oricum, Găman şi Bărboianu mai aşteaptă doar «verde» din partea FRF pentru a reveni la antrenamentele echipei, băieţii fiind deja înţeleşi cu Dinamo", au comentat cei din Ştefan cel Mare.

Mădălin Ciucă, lîngă fratele său?

Un alt fotbalist al oltenilor care ar putea ateriza în Ştefan cel Mare este Mădălin Ciucă, 28 de ani, fundaş central şi stînga. Fostul căpitan al Ştiinţei mai are un frate, Gabriel, 22 de ani, care este goalkeeper la Dinamo 2. La Mădălin este o altă situaţie faţă de ceilalţi "juveţi" aflaţi în atenţia roş-albilor, întrucît el i-a transmis lui Adrian Mititelu, patronul Ştiinţei, că vrea să rămînă la echipă, să ajute la reconstrucţia formaţiei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
boeru_cornel
boeru_cornel  •  27 Iulie 2011, 17:51

...baiatul asta Eduard Apostol cred ca a facut imprudenta sa bea ceva tarie pe caldurile astea , altfel nu ar scrie aberatiile astea ! Daca asa vrei tu sa iesi in evidenta cu goange d'astea de doi bani numai ziarist nu esti ! Pai Dinamo si alte echipe dau o mana de ajutor unor jucatori care au ramas fara serviciu desteptule si sa mai stii ceva ca poate te-ai barbierit prima data ieri, TOTI jucatorii care au venit de la Craiova la Dinamo, Steaua sau Rapid de-a lungul timpului SI-AU DORIT sa vina pentru ca veneau la cluburi mari cu traditie unde puteau sa castige mai mult si puteau juca la nivel inalt !

marian79iulian
marian79iulian  •  27 Iulie 2011, 16:05
Postat de imperator pe 26 Iulie 2011, 01:02

Asta este SPECIALITATEA lui dinamo ! :)

amuzant! vezi in gradina voastra mai intai, dupa aia vezi cine e mai "specializat"; nu prea e cazul sa comentezi de rivali cand tu esti cu fhundul in balarii!

euliv
euliv  •  26 Iulie 2011, 23:26

Pe Balaci dinamo la ajutat,era aproape terminat,pe Camataru la ajutat sa plece afara,pe o parte a platit,altii ei au dorit sa joace la dinamo.Asa ca mai taceti din gura leprelor steliste.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează