FOTBAL  »  Superliga  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI / STEAUA - DINAMO

”Cîinii” sînt înnebuniţi să vină la finală » ”Dinamo, echipa tuturor”

Articol de - Publicat sambata, 21 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 19:58

Roş-albii rămîn fideli vechiului slogan al clubului: vînd cîte 500 de bilete pe zi pentru a oferi şanse cît mai multor microbişti adevăraţi să le achiziţioneze. Roş-albii s-au extins şi pe internet

Fanii "cîinilor" au început de ieri dimineaţă să-şi procure biletele roşii de 35 de lei pentru Derby-ul de România din finala Cupei de la Braşov, de miercuri, de la ora 21:15. Casele s-au deschis la ora 10:00. Microbiştii s-au înghesuit să-şi achiziţioneze tichetele mult dorite, fiind un tablou deosebit pentru o echipă ce de-abia a strîns 1.000 de oameni în tribune la meciuri de acasă în 2011. S-au pus în vînzare doar 500 din totalul de 2.560 de tichete. Alte 1.500 se vor vinde, în cote egale, duminică, luni şi marţi. Azi nu, pentru că e zi de meci, de campionat, la Timişoara.

Un număr de 560 de tichete vor fi distribuite, contracost, pe internet. Fanii din ţară sau din străinătate care vor dori să fie în galeria "cîinilor" la Braşov au trimis şi mai trimit solicitări pe e-mail la adresa marketing@fc dinamo.ro sau pe fax la numărul 021.211.30.72.

Reprezentanţii fan-cluburilor din Ardeal şi din Banat vor înmîna astăzi la Timişoara tabelele cu numele şi copiile după cărţile de identitate pentru a intra în posesia tichetelor. Ieri au apărut disensiuni la casele de bilete, întrucît cei din Fundaţia suporterilor dinamovişti au cerut ca fanii care-şi cumpără biletele să achite, obligatoriu, pe lîngă cei 35 de lei alţi 28 de lei pentru transport. "S-au organizat 36 de microbuze care să plece, organizat, spre Braşov în ziua partidei", au declarat reprezentanţii ultraşilor. Conducerea dinamovistă a precizat ieri că nu clubul face deplasarea, ci este exclusiv treaba susţinătorilor, de aceea nu poate fi acuzată că obligă fanii simpli să meargă cu respectivele maşini.

Obligatoriu: fiecare suporter trebuie să prezinte CNP-ul pentru a primi bilet şi trebuie să aibă asupra lui la stadion, miercuri, carte de identitate sau copie după ea, prin care să ateste că e deţinătorul tichetului.


"Vrem să dăm o şansă egală tuturor suporterilor noştri de pe cuprinsul ţării, e normal să dorim să acoperim cît mai multe zone, întrucît Dinamo nu este doar echipa bucureştenilor, ci a tuturor susţinătorilor din România şi nu numai"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

Ţinta următoare: biletele braşovenilor
Dinamoviştii afirmă că există o cerere mare de bilete pentru tichetele roşii, din galeria "cîinilor", sau într-o zonă neutră la tribună, susţinînd că doar pînă ieri au fost cel puţin 8.000 de solicitări pentru tichete. Tocmai de aceea fanii au fost sfătuiţi să trimită numele şi CNP-ul pe adresa de mail [email protected], nefiind exclus ca biletele ce trebuiau distribuite online să fie vîndute în urma unor concursuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
forza1rapid
forza1rapid  •  21 Mai 2011, 20:05

Rusinea Romaniei nu se dezminte si nici nu le poate lua nimeni titlul asta . Nu credeti ? Stati sa vedeti cand vor cadea cu 17 Nentori Tirana !

florin301
florin301  •  21 Mai 2011, 12:23

pai peste tot sunt jeguri de oameni. se mai bat si cu pumnii in piept ca sunt microbisti. eu nu am sa inteleg nicodata (desi sunt microbist si tin cu dinamo de pe la 7 ani), de ce trebuie sa ne injuram intre noi.

dreamer123
dreamer123  •  21 Mai 2011, 02:23

si de bisnitza din pch nu vorbeste nimeni ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează