FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" ţepuiţi » Dorit de Dinamo, Paito a ajuns în cantonamentul vasluienilor

Paito era liber de contract, după ce a reziliat înţelegerea cu Neuchatel
Paito era liber de contract, după ce a reziliat înţelegerea cu Neuchatel

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 01:08

Paito a fost aşteptat în miez de noapte la aeroport de către dinamovişti, însă apărătorul a ales Vasluiul.

Roş-albii se înţeleseseră cu mozambicanul Paito, 29 de ani, să vină în Antalya, să facă nişte antrenamente şi, dacă totul va fi în regulă, să semneze cu gruparea din Ştefan cel Mare. Doar că, aşa cum GSP.ro a anunţat duminică, pe fir a intrat şi FC Vaslui, moldovenii căutînd şi ei un fundaş stînga, iar în cele din urmă africanul a ales maşina galben-verzilor. A ajuns în hotelul vasluienilor, ieri a discutat ultimele detalii ale contractului, iar astăzi, dacă nu mai apare nimic neprevăzut, va efectua prima şedinţă de pregătire sub comanda lui Augusto Inacio.

Ce acuză Dinamo
"Ne înţeleseserăm cu el verbal, şi-a dat cuvîntul că vine, i-am luat bilet de avion, ca să ajungă duminică la 20:40 în Antalya. În week-end însă ne-a anunţat că are ceva de rezolvat şi va sosi abia noaptea, după ora 00:00. OK, am trimis maşina la aeroport, iar el, cînd a sosit, a ales să meargă la automobilul moldovenilor. Ne-a zis că a ales cea mai bună ofertă pentru el şi cu asta-basta", au explicat dinamoviştii.

"Cîinii" fuseseră informaţi duminică, în jurul orei 22:00, de către impresarul fotbalistului că Paito nu mai vrea la Dinamo şi a ales Vasluiul, însă au vrut să vadă că informaţia este veridică, de aceea s-au deplasat la aeroport. "A mers la două capete, a ales ce-a vrut. Să fie sănătos, oricum, la noi, trebuia să susţină nişte teste. Nu este o lovitură pentru Dinamo, toate în viaţă se întorc", au mai zis oficialii roş-albilor.

7.000 de euro îi oferea Dinamo, lunar, mozambicanului. Vasluiul i-a propus 12.000 de euro

Alte "înţepături" pe axa Dinamo - Vaslui
1. Srgian Luchin - În vară, fundaşul dreapta ajunsese la un acord cu moldovenii, dar, în ultimul moment, a ales Dinamo. Porumboiu a anunţat, la un moment dat, că va înainta cazul comisiilor, dar a renunţat la idee.

2. Nicuşor Stanciu - Mijlocaşul de 18 ani semnase un precontract cu moldovenii, dar nu era mulţumit pentru că existau probleme cu transferurile la club, aşa că acceptase o altă ofertă, de la Dinamo, pregătindu-se chiar după programul lui Ciobi. A revenit la antrenamentele Vasluiului şi aşteaptă verdictul final al comisiei LPF, pe 15 februarie.

3. După meciul direct, FC Vaslui-Dinamo 3-1, bucureştenii au făcut memoriu la comisiile LPF în speranţa că folosirea lui Marius Constantin, transferat de la Rapid în perioada de interdicţie, le va aduce cîştig de cauză la "masa verde", 3-0. N-a fost aşa, rezultatul a rămas cel de pe teren.

Citește și:

„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Campionate
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (15)
vladulescianu
vladulescianu  •  08 Februarie 2012, 07:14

oricum cred ca e o tzeapa de jucator.shi nici macar tanar nu e...dinamo ramane pe stanga cu pulhac shi dc nu ma inshel,cu mushat.pe scarlatache nu il sufar shi ash vrea sa plece....dar e tasu in conducere....mnah....

max_24
max_24  •  07 Februarie 2012, 17:36

domnilor oficiali ai aclubului Dinamo , asa este , toate se intorc odata si o data :)) , bine a-ti mai spus , ce , credeati ca problema cu Stanciu a fost data uitarii ???? Acuma mai ramane de vazut si ce jucator mai este si acesta , poate se va ridica potrivit asteptarilor :), sa nu fie de tzeapa lui Yero bello

maryuss87
maryuss87  •  07 Februarie 2012, 14:15
Postat de cpt.ahab pe 07 Februarie 2012, 14:03

Asta demonstreaza inca o data cata onoare au conducatorii din fotbalul nostru. Adica zero. Astea-s reflexele unei natii de hoti. In loc sa se preocupe de ridicarea fotbalului romanesc din mlastina, distractia lor e sa isi fure unul altuia jucatorii( va dati seama ce caractere au si astia de se lasa licitati ca o marfa oarecare). In fond, or conta si banii, nu zic nu, dar un jucator cu ceva creier trebuie sa analizeze situatia si dincolo de bani: ce sistem de joc se practica la viitoarea echipa, ce sanse are sa prinda titular, care e atmosfera laechipa, cum isi respecta patronul promisiunile etc. Altfel nu il ajuta cu nimic faptul ca i se promit 12.000 in loc de 7.000 de euro si nu-i ia.

Pai 'maestru' in furat jucatori era Borcea dar se pare ca de data asta la facut Porumboiu. Cand la luat pe N'doye de la Vaslui la pus pe jucator sa se certe cu antrenorul sa'l poata cumpara mult mai ieftin....Porumboiu cerea 1 mil euro pe jucator si pana la urma la dat cu 300.000 euro numa sa sape de el...a sarit Borcea cu bani la jucator si ia spus sa faca scandal(aceste fapte au fost recunoscute de catre Borcea in direct la tv cand era si Porumboiu la telefon , si ii radea in fata la Porumboiu cum ia furat jucatorul)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează