FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" transferă pe bandă rulantă » Mihai Teja a primit încă doi jucători: Serginho şi Lucian Goian. Azi s-ar mai putea rezolva doi

Articol de - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 21:41

Roş-albii îşi betonează zona nevralgică din echipă, încercînd să încheie mercato pînă la finele săptămînii.

Dinamo vrea să-şi completeze lotul pentru cantonamentul din Spania, dar şi să-şi definitiveze echipa întrucît startul sezonului de primăvară bate la uşă. Cum compartimentul defensiv este sublim, dar lipseşte cu desăvîrşire, "cîinii" încearcă să regleze situaţia cît mai repede. Mai ales că apărarea lui Dinamo a fost a 4-a cea mai slabă din Liga 1 în toamnă.

Serginho se antrenează
Primul fundaş rezolvat în această iarnă este Sergio Rodriguez, 29 de ani, ultima dată la FC Braşov. Aşa cum a anunţat ieri gsp.ro, lusitanul se antrenează deja sub comanda lui Mihai Teja. Va fi prezentat foarte curînd în tricoul alb-roşu, trebuie să-şi încheie sută la sută situaţia cu fostul său club, Serginho sosind în Ştefan cel Mare din poziţia de fotbalist liber de contract. El va intra în concurenţă cu Steliano Filip. Nu este exclus ca Serginho să fie titular, iar tînărul internaţional să urce, iar, în zona mediană.

Marc şi Machado vin şi ei
Aseară, "cîinii" voiau să mai rezolve măcar una din cele două probleme stringente de pe agenda managerului general Daniel Stanciu. Aducerea unui stoper, întrucît nici Nedelcearu, fraged, nici Durimel, împrăştiat, nu oferă încă siguranţa unei defensive care să nu fie permeabile. Cum Steaua şi CSU Craiova nu mai sînt dispuse să stea la tocmeală cu Ricardo Machado, fundaşul de 26 de ani a revenit la negocierile cu Dinamo. Mai mult, căzuseră ieri de acord!

Jucătorul aşteaptă acum ultima decizie a forului federal pentru a deveni liber de contract după experienţa de la FC Braşov. Portughezul încă n-a venit la antrenamente, dar este aşteptat. În situaţia lui este şi Andrei Marc, 21 de ani, cealaltă prioritate a roş-albilor, bucureştenii ajungînd la un acord de principiu şi cu ex-fundaşul Ceahlăului.

Cifrele lui Sergio Rodrigues:
- 1 gol în 17  meciuri a marcat Rodrigues pentru FC Braşov, în acest sezon de Liga 1
- 2 goluri în 40 meciuri a izbutit Rodrigues all-time în Liga 1
- 5,41 este media notelor GSP ale lui Rodrigues în acest sezon de Liga 1
- 600.000 de euro valorează Sergino conform transfermarkt.de

Cifrele lui Machado:
- 1 gol în 13 meciuri a marcat Machado pentru FC Braşov în turul campionatului
- 8 goluri în 90 de meciuri a marcat all-time în Liga 1 Machado
- 5,54 este media notelor GSP ale lui Machado în acest sezon de Liga 1
- 650.000 de euro valorează Machado conform transfermarkt.de

Cifrele lui Andrei Marc:
- 15 meciuri a jucat Marc pentru Ceahlăul în turul campionatului
- 3 goluri în 66 de meciuri a marcat Marc all-time în Liga 1
- 4,93 este media notelor GSP ale lui Marc în acest sezon de Liga 1
- 750.000 de euro valorează Marc conform transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Cristescu a zis "da"
Singurul mijlocaş pe care-l mai vrea Dinamo pînă în vară este Marian Cristescu, 29 de ani, care trebuie să-şi încheie conturile cu Astra. Fotbalistul a fost anunţat că nu mai face parte din planurile giurgiuvenilor şi nu va merge cu trupa lui Protasov în Spania. Va ajunge totuşi în peninsulă, însă cu "cîinii". Fotbaliştii din Ştefan cel Mare îl aşteaptă pe Cristescu la antrenament, el dîndu-şi acordul să vină în "haită". Doar că speră să-şi mai ia şi ultimul salariu de la Astra, 11.000 de euro.

Goian în stand-by
Lucian Goian, 31 de ani, este aproape de a reveni la Dinamo, însă roş-albii evită încă să ia o decizie definitivă în privinţa apărătorului care şi-a încheiat aventura în China. "Gogu" a fost în negocieri şi cu Hansa Rostock, însă n-a ajuns la nici o concluzie cu nemţii. Revenit în ţară, Lucian aşteaptă un semnal din partea dinamoviştilor, mai ales că este cazat la Rin Grand Hotel, acolo unde este şi sediul clubului.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (106)
gutza23
gutza23  •  31 Ianuarie 2015, 03:33
Postat de bodyoflies pe 30 Ianuarie 2015, 14:46

Care azi măi băiatule, cazurile lor se vor judeca abia săptămâna viitoare, deci nu mai are rost să vorbim de ei... ______ Eu zic să nu mai visati ca nu mai vine nici un Marc sau Machado, marioneta de Stanciu a declarat ca echipa care pleacă duminică in cantonament este in proportie de 99% echipa cu care vom aborda returul.

pt ca omu credea ca or sa se rezolve litigiile sapt asta dar nu a fost asa si o sa trebuiasca sa asteptam pana sapt viitoare!!!! dar iti zic eu mai mult ca sigur ca o sa vina ambi la dinamo sau macar unu din ei!!!

gutza23
gutza23  •  31 Ianuarie 2015, 03:28
Postat de bodyoflies pe 30 Ianuarie 2015, 14:19

Păi de ce crezi că se intoarce Cordș??? _____ Pentru că nu au reusit să ii aducă pe Marc si Machado, câti fundasi crezi că o să aven, 100??? ___ Nedelcearu, Durimel, Goian si Cordoș, sunt patru...

goian,cordos,machado si marc

gutza23
gutza23  •  31 Ianuarie 2015, 03:24
Postat de ionut.07 pe 30 Ianuarie 2015, 13:36

Nu are rost comparatia. Steaua a luat tot ce a fost mai bun in campionatul nostru, asa cum a facut si Dinamo acum ceva vreme. Chiriches, Chipciu, Varela, Sanmartean au fost jucatorii care ieseau in evidenta in Liga I.

astea sunt deja exagerari pai daca astia au fost tot ce era mai bun in campionatu nostru in ultimul timp atunci ce sa mai zicem de wesley,junior moraes(cel mai bun atacant care a fost la noi in campionat in ultimi 15-20 de ani parerea mea),eric etc si sa nu uitam ca pe ultimi 2 varela si sanmartean i-au luat de la o echipa care urma sa se desfiinteze ca altfel nu-i dadea porumboiu

Vezi toate comentariile (106)
Comentează