FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Cîinii” vor să fie iar spartani » Augh, augh, augh!

Acum 4 ani,
Acum 4 ani, "cîinii" au sărbătorit titlul în stil spartan Foto: Mihai Ștețcu

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 aprilie 2011 20:23

"Cîinii" vor să se facă iar spartani, ca în 2007, cînd au învins în Ghencea de Paşte

Strigătul spartan a fost mediatizat de către "cîini" în 2007, cînd au luat ultimul titlu din istoria grupării. Şi, printre altele, au învins în Ghencea, chiar în seara dinaintea Paştelui, cu 4-2. Dinamoviştii, de la fani, jucători şi pînă la conducători, au făcut spectacol pe terenul rivalei prin acel "Augh, augh, augh" împrumutat din blockbusterul de Hollywood, "300".

În perspectiva unui nou Derby de România în preajma Paştelui, roş-albii din teren vor să preia din nou strigătul elenilor, mai ales că le conferea un aer războinic. "Şi ne-a purtat noroc. Pe lîngă inspiraţie ai nevoie şi de baftă într-un astfel de meci", au mărturisit "cîinii". Acelaşi strigăt îl pot adopta şi suporterii care vor fi la meci, 676 în galerie. Fanii şi-au programat o descindere la stadion după revenirea echipei de la Bistriţa pentru a discuta cu jucătorii şi cu Ando înaintea confruntării cu Steaua.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  19 Aprilie 2011, 01:45

mai ia dinamo titlul cand a zbura oaia lui jiji.

cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  19 Aprilie 2011, 01:43

ma pi...sh pe mine de ras, astia nu au ce manca si mai au putere de augh, augh ,augh ? poate au au au ..ce goala e burta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează