FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" XI » Dinamo şi-a fixat echipa de start! Apar jucători-surpriză, dar au dispărut şi fotbalişti ce-au dus greul în toamnă

Articol de - Publicat duminica, 09 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 februarie 2014 22:58

"Cîinii" au încheiat ieri, cu Lokomotiv Plovdiv, seria amicalelor din această iarnă, iar dinamoviştii, de la conducători la antrenori şi la jucători, s-au declarat mulţumiţi de pregătirea din intersezon.

Negoiţă şi fotbaliştii vorbesc de calificarea în cupele europene, în timp ce Stoican este mai precaut: "Noi să ne vedem de muncă, să nu ne gîndim că am obţinut deja ceva!".

Cine dispare
Dinamo va începe pe 22 februarie sezonul de primăvară, acasă, cu Viitorul Constanţa, după care pe 1 martie e Derby de România cu Steaua. Tehnicianul şi-a creionat un prim 11 în vederea startului de campionat. Au dispărut cîteva nume din formaţia cu care roş-albii terminau toamna pe locul 5 în Liga 1 şi obţineau tichetele pentru semifinalele Cupei României.

Luchin şi Curtean au fost nevoiţi să se despartă de Dinamo şi să ajungă la Botev Plovdiv. Elton de-abia şi-a revenit după o accidentare, probleme musculare, şi încă mai trebuie să refacă timpii pierduţi ai perioadei de pregătire. Rotariu plăteşte pentru ineficienţa din amicale.

Cine apare
Pentru startul 2014, Flavius poate începe fie în 4-2-3-1, fie în 4-1-4-1, fie în 4-4-1-1, are jucători şi soluţii care se pot modifica în timp real pe teren. Thicot a fost retras în defensivă, unde a dat randament, veteranul Munteanu, 35 de ani, a arătat că poate face ambele faze pe teren, Boubacar a revenit iar printre titulari, mai ales că Elton e incert, ex-"studenţii" Lazăr şi Şerban au avut evoluţii constant bune, care-i plasează favoriţi pentru modulul de start.

Titularii lui Dinamo pe finalul lui 2013
Bălgrădean - L. Rus, Luchin, Dr. Grigore, St. Filip - Thicot, Elton, Curtean - C. Matei, Ţucudean, D. Rotariu

Titularii lui Dinamo la începutul lui 2014
Bălgrădean - L. Rus, Thicot, Dr. Grigore, St. Filip - Boubacar, C. Munteanu - V. Lazăr, I. Şerban, C. Matei - Ţucudean


"Cînd eram fotbalist, am făcut parte dintr-o generaţie deosebită, spuneam că ne simţim ca pe Everest după victoriile cu Steaua, însă nu luam mereu campionatul"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
vl1717
vl1717  •  10 Februarie 2014, 11:54

suntem Dinamo si crd ca ar trebui sa jucam cu 2 varfuri adevarate!nu falsi "9" si de alea ca nu suntem varzelona!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Februarie 2014, 22:37
Postat de titiduru22 pe 09 Februarie 2014, 17:42

Melcu' titular, pai atunci de ce nu-l baga si pe Fenomenu' ca sa avem din nou echipa tango din anii trecuti.Cu astia doi in echipa nu poti aspira la mai mult de locul 6 sau 7.

atentie ! avem cativa jucatori tineri si foarte dornici de afirmare, in special la mijloc. un cioinac sau buia sau cherchez, nu mai vorbesc de serban, sunt oricand capabili sa surclaseze la mijloc, chiar si pe boubacar, destul de lent si mai putin puternic, decat un cioinac sau serban.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Februarie 2014, 22:35

Cine apare Pentru startul 2014, Flavius poate începe fie în 4-2-3-1, fie în 4-1-4-1, fie în 4-4-1-1, are jucători şi soluţii care se pot modifica în timp real pe teren. __ cu alte cuvinte, sunteti paraleli. habar nu aveti ce vrea sa faca flavius, dar hai sa va dati si voi cu presupusul. mai aveati putin si ne insirati toate formulele utilizate in fotbalul actual. deci, ati facut pe Mafalda, nu gluma !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează