FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURILE TV

Cinci pachete licitate ca unul singur. Preţ de pornire: 22 milioane de euro!

Dragomir şi-a pus toată Liga 1 în cap ca urmare a licitaţiei de azi
Dragomir şi-a pus toată Liga 1 în cap ca urmare a licitaţiei de azi

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 aprilie 2011 20:44

Dumitru Dragomir a explicat în această dupăamiază ce se va întîmpla cu restul pachetelor din drepturile de televizare care s-au decis astăzi.

"Dacă e foamete trebuie să dăm drepturile gratis? Ce vină are Dragomir că e lumea săracă? Conducătorii de club nu au înţeles această tranzacţie. Noi nu am vîndut toate drepturile TV, ci doar 3 pachete (1, 2 şi 8). Eu nu aş micşora preţurile la nici un pachet la următoarea licitaţie şi aş aştepta. S-a făcut prima licitaţie din care s-au vîndut 3 din 9 pachete. Au rămas pachetele 3,4,5,6 şi 7.

La a doua licitaţie nu mai lăsăm 5 pachete distincte, acum las televiziunile să concureze pentru un pachet întreg de 22 milioane de euro. O televiziune care are putere poate cumpăra 5 pachete într-unul singur. Dacă nu găsim pe cineva care să cumpere, nu le mai dăm. Eu militez pentru a nu scade preţul. Voi propune ca pachetele care nu se vînd să nici nu fie comentate la emisiunile de specialitate", a spus Dragomir la Fanatik Show, la Digisport.

"Ca să vindem meciurile la bucată cît mai profitabil pentru cluburi, vom organiza viitoarea licitaţie după stabilirea programului pentru campionatul viitor. Vreau să vedem cine rămâne în Liga 1, anunţăm public programul şi televiziunile vor şti exact ce cumpără", a mai spus preşedintele LPF.

"Am gîndit pachetele 8 (care a fost deja vîndut) şi 9 pentru oamenii săraci. Reprezentanţii TVR au venit la mine la ora 9:00 să-mi spună să amîn licitarea pachetului 9 pentru 10 zile. Pachetul a fost însă licitat pentru că aşa am fost obligat de caietul de saricini", a mai spus Dragomir la Contraatac, la GSP TV.

Pachetul 9 din drepturile de televizare este considerat de Dragomir ca şi vîndut către TVR, astfel că acesta nu intră în calculul pachetelor rămase disponibile.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
mutulica10
mutulica10  •  04 Aprilie 2011, 23:19

=)))))))))))))))))) , se simte terminat omu , pputea sa zica de la inceput TVR a luat pachetu 9 deci nu se mai liciteaza pt acest pachet :))))))) ..... esti terminat mos senil

jocuri
jocuri  •  04 Aprilie 2011, 22:30

da. daca ar fi un campionat mai curat sar zice ca merita bani dar la ce se joaca ?? nu merita nici 50 milioane si dragomir vrea 100 ?? si grasul ala de la timisoara care se vede campion tot arunca sageti

ando89
ando89  •  04 Aprilie 2011, 22:25

dar ce se intampla in zece zile bre Mitica? eu cred ca le da guvernul un miliard de oiro teveristilor ca sa va cumpere mandrete de pachete cu o suta de milioane, ca restul sunt consultanta, expertize, acte aditionale, stii mata cum se face o sala de nunti cu maruntis ;)

Vezi toate comentariile (36)
Comentează