FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cînd Burdujan va fi apt sută la sută, îi va lua locul lui Nicoliţă ca mijlocaş dreapta » Lui Bănel i se pregăteşte debarcarea

Articol de - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 11:42

 

MM e principalul susţinător al ideii că Nicoliţă nu mai face faţă cerinţelor Stelei şi că ar trebui să fie scos din primul "11"


Steaua va începe şi în 2011 cu Nicoliţă purtînd tricoul de titular, însă situaţia se va schimba radical în momentul în care Burdujan va recupera decalajul de pregătire fizică faţă de actualii săi colegi. Bănel îşi va pierde locul în primul "11" în faţa celui pe care roş-albaştrii l-au transferat liber de contract în această iarnă.

Cel care insistă ca Burdujan să-i ia locul lui Nicoliţă ca mijlocaş dreapta e chiar managerul general al Stelei, Mihai Stoica. MM a avut unele remarce dure la adresa prestaţiei lui Bănel din unele partide amicale. "Hai, mă Bănele, centrezi şi tu o dată bine?", "Bănele, poţi măcar o minge să n-o dai la adversari?" au fost doar unele dintre mesajele pe care MM le-a transmis la amicalul cu Steaua Roşie Belgrad.

Şi MM, şi Lăcătuş îl văd pe Burdujan ca soluţie perfectă pentru postul de mijlocaş dreapta, mai ales că e mult mai tehnic şi, fiind jucător de picior stîng, poate destabiliza adversarul mai uşor. Un argument în plus e faptul că Lăcătuş l-a folosit pe Burdujan în amicalul cu CS Tunari, scor 11-0, exact ca mijlocaş dreapta, fostul vasluian reuşind să şi marcheze un gol.

93 % din meciurile pe care Nicoliţă le-a jucat în tricoul Stelei în toate competiţiile, adică 223 din 239, au fost începute de Bănel ca titular

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
kiao2003
kiao2003  •  25 Februarie 2011, 15:35

tre' sa plece . ar fi mai bine pt toata lumea, inclusiv pt el.

gabicoz
gabicoz  •  25 Februarie 2011, 14:40

Ce sa-i ceri lui coafatul asta de „ziarist”? Cum il vad pe micul ecran schimb canalul. Eu cred ca gelul ia atacat o mare parte din neuroni. Incerca sa te dai cu ulei ars si sa dormi cu degetele in priza nu in (pi..a) pate mai ai o sansa de scapare.

stelistul70
stelistul70  •  25 Februarie 2011, 12:00

se vede ca habar n-aveti de fotbal voi de la gazeta...incredibil!daca vreti sa stiti un jucator de picior stang nu iti va juca bine pe partea dreapta fiindca nu are stabilitate si nu pote sa iti centreze doar daca se intoarce spre interior...punel pe szekely pe stanga nu iti joaca nimic...la fel ca si banel...uitativa la tanase...si el se chinuie chiar daca stie si cu stangul ,el e dreptaci mai degraba...burdujan ori atacant ori pe stanga ,n-are ce cauta pe dreapta ...szekely mai dergaba oricum e mult peste banel ...;)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează